4 eenvoudige stappen om Bitcoin in uw bedrijf te accepteren | Dutch.lamareschale.org

4 eenvoudige stappen om Bitcoin in uw bedrijf te accepteren

4 eenvoudige stappen om Bitcoin in uw bedrijf te accepteren

Dus je hebt besloten om Bitcoin te accepteren in uw bedrijf, geweldig! Vandaag zijn er meer dan 100.000 businessesworldwide dat Bitcoin te accepteren. Het accepteren van Bitcoins betekent niet dat je eigenlijk te bezitten Bitcoins. Veel van de diensten die er zijn, zodat u om Bitcoin onmiddellijk gewoon accepteren als een vorm van betaling en sturen u dan de betaalde in dollars, euro's of wat valuta die u kiest bedrag.

Nu laat me je een kort overzicht van welke stappen u moet nemen om aan de slag met het accepteren van Bitcoins.

Stap 1 - Zoek een handelaar solution provider

Een Bitcoin handelaar solution provider is in feite een bedrijf dat de Bitcoins zal accepteren voor uw en ze dan omzetten in uw eigen valuta. U kunt er ook voor kiezen om de Bitcoins te houden en ze niet om te zetten in de traditionele valuta.

Een goede provider zal leveren ook een POS (point of sale) integratie - dat wil zeggen een manier om uw klanten te laten betalen, zonder onderbreking van de normale verkoop trechter.

Een goed voorbeeld hiervan zou Bitpay zijn die geeft je een POS app voor uw winkel (als je een bakstenen en mortel één) of een plugin voor uw website. Als u eigenaar bent van een baksteen en mortel te slaan het is aangeraden om een ​​iPhone of iPad naast de "gewone" kassa te houden met de betaling app. Sommige provider (bijv Coinkite) levert u een fysieke betaalterminal, zodat u niet iets anders nodig.

Stap 3 - Boekhouding

U dient uw accountant met betrekking tot de voorschriften voor het accepteren van Bitcoinin uw land te raadplegen. Verschillende landen hebben verschillende benaderingen in de richting van Bitcoin en dit moet persoonlijk worden bepaald op basis van uw locatie. Dit is ook van belang als wat u wilt afdrukken op uw facturen als vorm van betaling.

Stap 4 - Zet een teken :)

Last but not least uw klanten laten weten dat u Bitcoin accepteren. Als u een online winkel kunt u het officiële logo te gebruiken zoals hier getoond:

Of als je een baksteen en mortel te slaan kunt u één uit te printen. Dit zal niet alleen mensen die je nu akkoord gaan met een nieuwe vorm van betaling, maar zal ook helpen de Bitcoin economie in het algemeen als meer mensen open staan ​​voor de ontvangst van betalingen Bitcoin zal zijn (omdat ze weten dat ze, waar het uit te geven) op de hoogte.

Dat is het! Vrij eenvoudig huh? Als u nog vragen over het accepteren van Bitcoins begin je bent van harte welkom om ze te delen in de commentaar hieronder.

Gerelateerd nieuws


Post Altcoin

Reddcoin geeft POSV officieel uit - begint op 2 augustus (nu live)

Post Altcoin

Een beginnershandleiding voor het gebruik van uw eigen Bitcoin-geldautomaat

Post Altcoin

Anonimiteit van Cryptocurrencies Deel I - Bestaande protocollen en nullen

Post Altcoin

Het gaat over de Blockchain, niet Bitcoin

Post Altcoin

SEC voorlopig onderzoek naar GAW-mijnwerkers bevestigd en informatie gelekt

Post Altcoin

Hoe Ripple (XRP) te kopen in 3 eenvoudige stappen - Een gids voor beginners

Post Altcoin

Wetenschappers vragen om donaties van Bitcoin en Dogecoin

Post Altcoin

Hoe claim je je Bitcoin Cash en verkoop het voor Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Reddcoin sociale uitzending

Post Altcoin

Verkoop Litecoins met Paypal voor contant geld USD of EUR

Post Altcoin

Bitcoin-volume

Post Altcoin

Ethereum haalt $ 6,4 miljoen op in het eerste kwartaal van Genesis Sale