6 Stappen om te evalueren of een alternatieve cryptocurrency de investering waard is | Dutch.lamareschale.org

6 Stappen om te evalueren of een alternatieve cryptocurrency de investering waard is

6 Stappen om te evalueren of een alternatieve cryptocurrency de investering waard is

Als trouwe lezers van 99Bitcoins, u waarschijnlijk al weet dat er naast Bitcoin, zijn er momenteel meer dan 600 alternatieve cryptocurrencies in de markt. Bitcoin's source-code, open-source en publiek beschikbaar op GitHub, kan vrij worden door iedereen die geïnteresseerd is in het creëren van hun eigen munt gekopieerd.

De vraag die veel mensen hebben is dat, met zo veel alternatieven, hoe kunnen we beoordelen welke zijn het bestuderen waard en kopen? Immers, met elke munt met een eigen prijs, het voelt zeker als een 24/7 aandelenmarkt.

Ik zal proberen om te gaan door een aantal van de factoren die we bij CoinGeckouse bij de evaluatie altcoins.

1. Technische en monetaire voorschriften innovatie

Sommige mensen zijn van mening dat de cap van maximaal 21 miljoen munten Bitcoin is een beperkende factor, want mensen voelen zich slecht ontvangende slechts 0,0001 BTC op een punt. Dogecoin, bijvoorbeeld, heeft een totaal aanbod van 100 miljard dogecoins dat volledig was gedolven tegen midden 2015. Het hoeft ook niet over een harde kap en zal naar verwachting groeien met 5256000000 munten per jaar na het bereiken van 100 miljard. De veranderingen in het monetaire regels leidt tot een hele andere economische stimulans voor de altcoin.

Andere munten die een andere hash-algoritme helemaal. Peercoin, bijvoorbeeld, gebruikt proof-of-participatie in plaats van proof-of-werk, terwijl Ethereumis een cryptogeld die omhoog is vanaf de basis, zonder forking een code van Bitcoin en ook Turing aanvullen. Er zijn vele interessante innovaties gebeurt in de altcoin wereld die gunstig zijn voor het totale ecosysteem kan zijn en vanaf deze basis zal een goede eerste stap in de evaluatie altcoins zijn.

2. Ontwikkeling activiteit

Een manier om te meten of een bepaalde altcoin heeft een goede toekomst is te kijken naar de ontwikkeling van de activiteit. Een munt met een actieve ontwikkeling team zal worden updates pushen en patching bugs hele tijd.

We kunnen zien dat Bitcoin heeft de meest actieve ontwikkeling team. Alle ontwikkelingswerk wordt publiekelijk gebeurt via de GitHub repository en men kan controleren of een van de munt ontwikkelaars is "slapende". Omdat veel munten worden “gevorkte” van Bitcoin, is het bijzonder belangrijk voor ontwikkelaars om te duwen updates wanneer er een fout is gevonden in Bitcoin omdat het zal vrijwel zeker invloed hebben op de altcoin goed ook, want ze meestal vergelijkbaar codebase deelt.

 

3. De communautaire sterkte

Een munt zonder een gemeenschap zal geen enkele waarde hebben, want niemand zal zijn met behulp van de altcoin. Kijkend door forums zoals Bitcointalk, zult u merken dat velen zullen beweren dat hun altcoin heeft de beste gemeenschap, maar de beste manier om te peilen naar de grootte van de gemeenschap is te kijken naar de cijfers.

Het is moeilijk te zeggen dat munt X Y aantal gebruikers vanwege haar gedecentraliseerde karakter. Echter, men kan proxies gebruiken bij het schatten van de grootte van de gemeenschap door te kijken naar het aantal Facebook houdt, Twitter-volgers en Reddit activiteit.

4. Trading volume en liquiditeit

Even belangrijk is om te kijken of er een trading activiteit rondom de altcoin. Er is geen punt met duizenden dollars aan een altcoin als niemand ze handelen en er is een zeer lage kans op uw huidige positie verlaten in de markt.

Er zullen grote schommelingen in de prijs wanneer een bedrag wordt gekocht en verkocht en deze volatiliteit is niet goed voor het behoud van de waarde van uw altcoin holdings.

5. De marktkapitalisatie

Munten met een lage marktkapitalisatie kan gemakkelijk worden gemanipuleerd door mensen die van plan om de pompen te organiseren en stort trucs. Men kan een hoop geld verliezen als gevoelig voor de leugens die deze mensen ontslaan.

Munten met een grotere marktkapitalisatie zal moeilijker zijn om te manipuleren als het kan een aanzienlijk grotere kapitaalbasis zal nodig hebben om de prijs te manipuleren.

6. Algemeen belang

Ten slotte moet men ook rekening houden met hoe populair de medaille is in het World Wide Web. Een snelle zoektocht van de naam munt op Google of Bing zal laten zien hoe veel resultaten bestaan ​​met betrekking tot de munt. Gevestigde munten zoals Bitcoin zal miljoenen van de zoekresultaten die de looptijd van de munt hebben, terwijl kleine munten zeer weinig om te laten zien hebben.

Hetzelfde kan gezegd worden door te kijken naar de populariteit van de officiële website van de munt op Alexa. Bitcoin.org, de officiële website van Bitcoin is erg populair in de wereld, de rangschikking als 14,175thmost populaire website Alexa's op de planeet op het moment van schrijven.

Ik hoop dat je nu hebt bewust van een aantal high-level van de beoordeling van altcoins op basis van dit artikel zijn. Echter, er zijn veel andere manieren om te evalueren altcoins dat verder onderzoek nodig is.

Hoewel de altcoin ecosysteem is gevuld met vele scams - dat te doen extra voorzichtig bij het navigeren deze ruimte -, kan het ook zeer lucratief zijn als je je huiswerk goed doen. Geloof niet alles wat je leest en altijd uw due diligence door te controleren op feiten en gegevens over CoinGecko en andere websites.

Gerelateerd nieuws


Post Altcoin

De Potcoin Way

Post Altcoin

Hoe Bitcoin Gold (BTG) te claimen: een stapsgewijze handleiding

Post Altcoin

13 Plaatsen om Litecoin-marktgegevens te controleren

Post Altcoin

Darkcoin toegevoegd aan Darknet Drug Marketplaces

Post Altcoin

De complete gids voor het selecteren van uw Litecoin-portemonnee

Post Altcoin

Hoe Bitcoins prijs te analyseren als een professional

Post Altcoin

Ethereum haalt $ 6,4 miljoen op in het eerste kwartaal van Genesis Sale

Post Altcoin

Brock Pierces Realcoin is een slecht idee, en dit is waarom

Post Altcoin

Tutorial over Hoe om te schakelen naar de Reddcoin POSV-portemonnee

Post Altcoin

SpaceBIT om een nieuwe manier te bieden om ruimteverkenning te financieren

Post Altcoin

Reddcoin geeft POSV officieel uit - begint op 2 augustus (nu live)

Post Altcoin

Hoe uw Bitcoin-portemonnee te beschermen