5 uitdagingen die op dit moment tegenover Bitcoin staan (volgens Mike Hearn) | Dutch.lamareschale.org

5 uitdagingen die op dit moment tegenover Bitcoin staan (volgens Mike Hearn)

5 uitdagingen die op dit moment tegenover Bitcoin staan (volgens Mike Hearn)

Mike Hearn is een voormalige Google-ingenieur die werkt nu op een verscheidenheid van Bitcoin-gerelateerde projecten, waaronder de Java-implementatie van het protocol dat als basis dient voor de portemonnee toepassingen. Hij is een van slechts 10-15 mensen die omgaan met het schrijven van de kern Bitcoin code voordat het door mijnwerkers op het netwerk kan worden goedgekeurd, en zijn mening over de cryptogeld ecosysteem is zeker de moeite gehoor.

De volgende citaten komen uit Hearn recente presentatie op de Bitcoin 2014 conferentie in Amsterdam, en ze wordt een aantal van de grootste uitdagingen die op dat moment de jonge digitale valuta worden geconfronteerd:

1. Overijverige Venture kapitalisme

Er is al een uitslag van wat je zou Bitcoin 2.0 projecten de laatste tijd waarin grote sommen geld en veel van hen hebben ontvangen noemen - er is niet echt een heel veel voor hen, voel ik. Sommigen van hen zijn beetje schimmig.

Hearn heeft niet aangegeven welke startups hij denkt dat zijn "vaag", maar durfkapitaal heeft zeker omhoog opgevoerd in de afgelopen maanden. Bijvoorbeeld, Palo Alto gevestigde Vaurum onlangs bevestigd $ 4 miljoen in startkapitaal voor zijn software die laat de financiële instellingen hosten van hun eigen Bitcoin uitwisselingen.

2. Onbetrouwbare Third-Party-opslag

Er zijn nog tal van Bitcoin gebruikers in de wereld die - in werkelijkheid niet Bitcoin gebruikers, zijn ze? Ze deponeren hun Bitcoins met een derde partij en wat ze in ruil daarvoor zijn beloften dat ze het terug krijgt. Dat is niet echt wat Satoshi bedoeld toen hij een systeem dat niet moest elke tussenpersonen hebben gebouwd.

Dit is de eeuwenoude discussie die woedt in de Bitcoin gemeenschap al jaren - het opslaan van munten in een online portemonnee betekent overhandigen controle aan een derde partij die is niet altijd betrouwbaar. Om een ​​ander voorkomen Mt. Ganaarx gebeurt, Hearn moedigt Bitcoin gebruikers hun eigen private sleutels te controleren waar mogelijk.

3. -Vrijwilliger gebaseerde infrastructuur

Dit is niet duurzaam, toch? Je kunt niet een grote, wereldomspannende financiële infrastructuur die bij elkaar wordt gehouden door kauwgom en plakband, en mensen die soort werk op het wanneer ze tijd hebben, omdat ze daar zin in heeft.

Omdat Bitcoin is een open-source project dat geen eigendom is van een bepaalde persoon of groep, is het niet over een mechanisme ter compensatie van de mensen die op de code werken. Hearn ziet een nieuw systeem waarbij gebruikers betalen voor geavanceerde functies en directe ondersteuning van de ontwikkelaars.

4. Schaalbaarheid

Scaling is gonna enorm werk, ervan uitgaande dat het is gelukt. Op dit moment hebben we geen scaling probleem niet omdat Bitcoin is niet echt groeien, maar als [schaalbaarheid] gefixeerd raakt, dat is gonna een ton van het werk zijn. Dat is hetzelfde als de komende tien jaar werk.

Bitcoin hoofdzakelijk een limiet op het aantal transacties dat kan voorkomen in een bepaald tijdsbestek, teneinde te voorkomen dat de blockchain grootte van uit de hand. Het netwerk is nog nooit zo limiet te raken voordat, maar het zal uiteindelijk gebeuren als Bitcoin wordt een mainstream vorm van betaling. Het is veelzeggend dat Hearn denkt dat het kan tien jaar duren Bitcoin schaalbaarheid probleem op te lossen.

5. Privacy

Veel mensen ten onrechte denken Bitcoin is een versleuteld systeem, maar niets in Bitcoin is gecodeerd. Dus wat dit betekent is dat als ik werkte bij de NSA en GCHQ en ze gaven me een team van vijf mensen, en ze zei: 'werk aan dit voor zes maanden,' zou ik waarschijnlijk in staat zijn om de-anonimiseren 70, 80 90 procent van de Bitcoin systeem. Dus ik zou niet verwachten dat Bitcoin om u privé te houden van de NSA.

Hoewel dit niet noodzakelijk een probleem in het achterhoofd Hearn's - hij zei slechts dit in antwoord op een vraag uit het publiek - het valt in het hart van een fundamentele zwakte van de blockchain. Elke transactie die ooit heeft plaatsgevonden is beschikbaar voor publieke controle en analyse. Het moet zeer verontrustend voor de privacy pleit ervoor dat de juiste middelen, een vent als Hearn kunt binden real-world identiteiten om de overgrote meerderheid van Bitcoin gebruikers gegeven zijn. Gelukkig projecten als DarkWallet herkennen dit probleem en proberen aan te pakken.

Voor de rest van ontnuchterende perspectief Mike Hearn's op Bitcoin, check out zijn presentatie hieronder:

Gerelateerd nieuws


Post Bitcoin

Coinbase tegen Btc-e tegen BitStamp - Beste plaats om Bitcoins te kopen

Post Bitcoin

8 april 2015

Post Bitcoin

Waarom Bitcoin-experts niet bang zijn voor een 51% -aanval

Post Bitcoin

6 restaurants die Bitcoin accepteren

Post Bitcoin

Bitcoin is nu op Bloomberg en Yelp!

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Deel 2: Academia en de leken

Post Bitcoin

Bitcoin officieel juridisch in Californië! Regering Jerry Brown ondertekend AB129!

Post Bitcoin

Bitcoin in 2014: de ups en downs van een jaar

Post Bitcoin

Bitcoin Basics Explained: The ABCs of BTC (Q - U)

Post Bitcoin

Het dagrapport van Bitcoin: Brazilië zegt dat het te vroeg is voor bitcoinverordening, Charlie Shrem veroordeeld tot 2 jaar gevangenisstraf

Post Bitcoin

Is Bitcoin Mining Worth It?

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Prijsoverzicht: 14-20 september 2014