6 restaurants die Bitcoin accepteren | Dutch.lamareschale.org

6 restaurants die Bitcoin accepteren

6 restaurants die Bitcoin accepteren

Bitcoinis door een groeiend aantal kleine bedrijven, met inbegrip van restaurants die uw digitale valuta zal veranderen in een heerlijke keuken wordt geaccepteerd. Hier is een lijst van 6 restaurants die zijn begonnen met het nemen bitcoin als betaling voor voedsel.

1. Whiffies Fried Pies- Portland, OR - Het accepteren van Bitcoin Sinds februari 2013

Dit voedsel vrachtwagen, maar niet een traditioneel restaurant, maakt gefrituurde de hand taarten gevuld met smakelijke ingrediënten zoals gegrilde borst en kip, of gezonde vruchten zoals bessen, appels en perziken. Whiffies begonnen met het aanvaarden bitcoin in februari 2013 en eigenaar Gregg Abbott zegt dat hij zeer weinig problemen ondervonden sindsdien. In feite is een van zijn favoriete voordelen van het accepteren Bitcoin is de interactie met de mensen die het gebruiken. Abbott zegt dat hij geniet van het ontmoeten van "echt slimme mensen die zijn voorsprong op de curve."

2. Thelonious Zeeduivel - Cambridge, MA - Bitcoin Supporter Sinds februari 2013

Het dienen van de grotere omgeving van Boston met een unieke kijk op sushi en andere Aziatische specialiteiten, Thelonious Zeeduivel werd de eerste restaurant in New England om Bitcoin accepteren terug in februari 2013. Een groep studenten van het MIT ervan overtuigd dat de eigenaar, Jamme Chantler, dat er een enorme onaangeboorde markt van Bitcoin liefhebbers die op zoek waren naar fysieke locaties om hun geld te besteden aan. "We vonden dat als er een groep van zelfs maar een handvol Bitcoiners te popelen om hun digitale munten ruilen voor sushi en spek pad Thai," Chantler zegt: "dan zijn we blij om hen tegemoet!"

3. Cafe Berlijn Las Vegas, NV - Duits Voedsel voor Bitcoins Sinds mei 2013

Iemand moe waren na een lange nacht van gokken, met een portemonnee vol Bitcoins en een verlangen naar authentieke Duitse gerechten, kon veel erger dan Cafe Berlijn. Dit kleine restaurant in het zuiden van Las Vegas biedt een verscheidenheid aan heerlijke maaltijden, met inbegrip van verschillende bereidingen van braadworst en vele soorten schnitzel. Na het begin van de aanvaarding van Bitcoin mei 2013, heeft Cafe Berlijn gezien een kleine toename van klanten en slechts een keer had een probleem met het verwerken van een Bitcoin transactie.

4. Flyte Wereld Dining and Wijn- Nashville, TN - Bitcoin voor Fine Dining Sinds november 2013

Profileert zichzelf als een "casual, maar toch elegante fine-dining ervaring", Flyte is bedoeld om een ​​van de meest sociaal bewuste restaurants in Tennessee zijn door het gebruik van duurzame bronnen van vlees en lokaal geteelde producten waar mogelijk. Deze open houding strekt zich uit tot hun betalingssysteem, die begon te accepteren Bitcoin in november 2013. Sindsdien heeft het restaurant had 23 klanten betalen met Bitcoin, en volgens de mede-eigenaar Scott Sears, BTC-gebruikers besteden gemiddeld 15% meer dan het gemiddelde klant. Er was eens een technisch probleem waarbij de Coinbase app niet kon verbinden met servers, maar dit werd gecompenseerd door de BitPay plaats. Sears zegt dat dit een teken van kracht Bitcoin's: "Dat soort flexibiliteit is niet beschikbaar voor credit card processing"

5. FlameStone Amerikaanse Grill- Oldsmar, FL - Bitcoin Accepted Sinds februari 2014

Gelegen in een klein stadje aan de rand van Tampa, FlameStone maakt gebruik van natuurlijke kooktechnieken, zoals het verwarmen boven een open vlam en het gebruik van een lavasteen om guacamole te maken. Het restaurant begon te accepteren Bitcoin voor hun gift cards in februari 2014 en heeft sindsdien een handvol klanten betalen met de digitale valuta gezien. Eigenaar Nick Pappas zegt dat de pers veel plezier is geweest, en hij geniet "gevoel verwelkomd en door een steeds groeiende Bitcoin volgende geaccepteerd." Lokale Bitcoin groep Tampa Bay Bitcoineersare zal naar verwachting ook de wekelijkse bijeenkomsten beginnen bij FlameStone binnen de komende weken.

6. Lantaarnpaal Pizza- Reno, NV - uniek vormgegeven Italiaans voor Bitcoin Sinds april 2014

Beweren het eerste restaurant in Reno om Bitcoin te accepteren, Lantaarnpaal begonnen met het nemen van de digitale valuta in april 2014 in ruil voor een grote verscheidenheid aan pizza's, pasta's en sandwiches. Speciaal aanbod omvat Taco Pizza, Spicy Thai Chicken Pizza en Chicago Dog Pizza. Volgens de eigenaar Jay Watson, het merendeel van de klanten betalen met Bitcoin van de lokale bijeenkomsten van Bitcoin enthousiastelingen zijn geweest, maar de praktijk heeft ook aangespoord gesprekken met klanten die nieuwsgierig zijn naar de digitale valuta en meer willen leren.

Dit zijn slechts een handvol van restaurants die Bitcoin nemen, en nog veel meer zal zeker opduiken in de toekomst. Er is bijna geen einde aan de verscheidenheid van smakelijke gerechten die kunnen worden gekocht met cryptogeld.

Gerelateerd nieuws


Post Bitcoin

Bitcoin arbitrage - hoe ik in 12 uur een ROI van 12,12% behaalde

Post Bitcoin

We moeten Bitcoin niet proberen in te passen in bestaande juridische structuren

Post Bitcoin

Over Bitcoin en Fear

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Deel 2: Academia en de leken

Post Bitcoin

Bitcoin Journalisten # 2: het effect van de intentie op de ethicaliteit van eigenaarschap van Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin prijzen op de stijging na turbulente maand!

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: de gevaren van Fractional Reserve Banking

Post Bitcoin

Argentijnse Centrale Bank is bang voor Bitcoin

Post Bitcoin

Ashton Kutcher is de nieuwste Bitcoin-verslaafde (en hij investeert zijn dollars!)

Post Bitcoin

Geavanceerde Bitcoin Ransomware evolueert, Critroni en TOR

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Prijsoverzicht: 31 augustus - 6 september 2014

Post Bitcoin

Bitcoin-tarieven uitgelegd - Is Bitcoin-transactie eigenlijk gratis?