6 Nieuwe Bitcoin-geldautomaten en waar ze te vinden zijn | Dutch.lamareschale.org

6 Nieuwe Bitcoin-geldautomaten en waar ze te vinden zijn

6 Nieuwe Bitcoin-geldautomaten en waar ze te vinden zijn

Het is minder dan zeven maanden sinds de eerste BitcoinATMlaunched in een kleine coffeeshop in Vancouver, en gedurende die tijd meerdere ondernemingen hebben opgevoerd om meer machines voor de medaille-hongerige massa's. Er zijn nu tientallen geldautomaten opgezet rond de wereld die fiat kan converteren naar Bitcoin of vice versa, met meer binnenkort. Laten we eens een kijkje nemen op slechts 6 locaties die worden ontvangen gloednieuwe machines:

1. Hong Kong, China

Terwijl speculatie en controverse blijven officiële status Bitcoin in China ingewikkelder te maken, zijn ondernemers met volle kracht vooruit met plannen om adoptie te verhogen. Hong Kong, een van de meest dichtbevolkte gebieden in de wereld, is nu de thuisbasis van de HK Bitcoin ATM Store zich in de chique winkelcentrum in de wijk Mong Kok.

Na de feestelijke opening op 18 mei, de HK Bitcoin ATM Store is nu 24 uur per dag geopend en biedt mensen een manier om digitale valuta te kopen, leren over fiat inflatie, en zelfs te sturen Bitcoin tips om een ​​robot die zal dansen in ruil voor de betaling.

2. Saskatoon, Canada

Amerika's buurman in het noorden blijkt te zijn vruchtbare grond voor Bitcoin geldautomaten, en de grootste stad van de provincie Saskatchewan heeft nu zijn eerste machine die de digitale valuta uitdeelt. Begin mei gelanceerd door startende onderneming Bitcoin Solutions werd de ATM vervaardigd door Ottawa-gebaseerde BitAccess en verblijft nu in de Calorieën Restaurant op Broadway Avenue.

De machine in Saskatoon is slechts de laatste stap in het ambitieuze plan Bitcoin Solutions' tot enkele Bitcoin geldautomaten naar steden in West-Canada te brengen.

3. Brisbane, Australië

De derde meest bevolkte stad in het Land Down Under is nu gastheer voor een Bit2Bit vervaardigd Bitcoin ATM. De machine bevindt zich in Roastery Cafe op Glenelg Street, en vrij recent op 16 mei gelanceerd Uiteraard is het mogelijk de terugtrekking en de verkoop van Bitcoin, maar wat deze machine apart is dat het ook accepteert litecoin en dogecoin.

Roastery Cafe mede-eigenaar Bruce Carrall, wiens winkel accepteert ook Bitcoin voor koffie, hoopt de aandacht vestigen op zijn bedrijf van de lokale munt enthousiastelingen digitaal. “Er is een heleboel mensen die hebben gewacht op deze,” zei hij. “Er is Bitcoiniacs die bijeenkomsten hebben overal elke week, en deze groepen groeit snel.”

4. Glasgow, Schotland

Technologie retailer CeX onlangs begonnen met het aanvaarden Bitcoin betalingen op zijn online website, en nu is het een fysieke ATM opgezet in een van de brick-and-mortar locaties. De Lamassu geproduceerde machine bevindt zich in het CeX winkel op Sauchiehall Street in Glasgow en heeft momenteel een aantrekkelijke 0% kosten op transacties.

De winkel heeft een speciale promotie-evenement vanaf 13 mei tot en met 15 in de viering van de ATM te lanceren, waarin alleen Bitcoin kan worden gebruikt als betaling voor de producten CeX's. Het bedrijf zegt dat de nieuwe ATM is “omzetting van de Schotse high street in een Bitcoin laboratorium.”

5. Ljubljana, Slovenië

Iedereen die naar verblijven in het Tresor Hostel in de Sloveense hoofdstad zal nu een kans hebben om Bitcoin kopen op deze geldautomaten, die werd vervaardigd en opgericht door lokaal bedrijf Bitnik. De machine wordt geladen met 16 BTC, waardoor tal van digitale valuta voor consumenten in de nabije toekomst.

Slechts ongeveer 50 bedrijven accepteren momenteel Bitcoin in Slovenië, maar Bitnik hoopt het tij te keren in het voordeel van cryptogeld. Volgens Bitnik executive Peter Trcek, "Onze volgende stap is om de verkopers ervan te overtuigen dat Bitcoin is een goede munt.”

6. Johannesburg, Zuid-Afrika

De grootste stad in Zuid-Afrika zal worden opgezet met de eerste Bitcoin ATM op het continent tegen het einde van mei, dankzij de start-up ZABitcoinATM en fabrikant Lamassu. Hoewel de precieze locatie wordt nog uitgewerkt, is de machine verwacht in een restaurant of café te worden geplaatst. Een geldautomaat in Zuid-Afrika zal waarschijnlijk helpen Bitcoin maken opmars met de grote markt voor geldovermakingen in dat land.

ZABitcoinATM heeft ook aangekondigd een tweede machine die zal worden opgericht in Kaapstad, Zuid-Afrika tegen het einde van juni.

Gerelateerd nieuws


Post Bitcoin

Hoe is de Bitcoin-opstartscene in Afrika?

Post Bitcoin

Ongekend: Bitcoin Mining Network overtreft 100 PH

Post Bitcoin

Bitcoin arbitrage - hoe ik in 12 uur een ROI van 12,12% behaalde

Post Bitcoin

AsiaCoin Transitions to Proof Of Stake

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: de gevaren van Fractional Reserve Banking

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics: argumenten verduidelijken en herzien

Post Bitcoin

De doorbraak van Bitcoin voedt onmogelijke toekomstige platforms deel 1

Post Bitcoin

Coin Short dagelijks rapport: Blockstream, Cosy Games, Bitcoin Regulation en Florida Lawsuits

Post Bitcoin

Bitcoin-tarieven uitgelegd - Is Bitcoin-transactie eigenlijk gratis?

Post Bitcoin

Deflatie Deel 1: De deflationaire aard van Bitcoin-prijs

Post Bitcoin

Bitcoin-adoptie: de progressie van de top 100 websites

Post Bitcoin

Bitcoin officieel juridisch in Californië! Regering Jerry Brown ondertekend AB129!