5 manieren om Bitcoin te kopen met Paypal - Scams en Legit manieren | Dutch.lamareschale.org

5 manieren om Bitcoin te kopen met Paypal - Scams en Legit manieren

5 manieren om Bitcoin te kopen met Paypal - Scams en Legit manieren

Er is geen nieuws aan het feit dat Paypal is het ontkennen van mensen de mogelijkheid om Bitcoins kopen met hun diensten. Het is luid en duidelijk geschreven in TOSthat Paypal ze hebben geen betrekking op digitale goederen en dit leidt tot de kwestie van de terugvordering. Vandaar dat iedereen die probeert om Bitcoin te verkopen met Paypal zal waarschijnlijk worden opgehangen aan Paypal.

Dat gezegd hebbende, zijn er nog een paar opties om te kunnen Bitcoins kopen via het gebruik van een Paypal-account. De meeste van hen zijn verre van perfect, maar als je nodig hebt om een ​​klein bedrag te verwerven en het is een eenmalige zaak wilt u misschien te beschouwen.

Optie 1 - Koop Bitcoins met Paypal door middel Virwox

Dit is waarschijnlijk de oudste en meest uitgeprobeerd systeem in het boek. We hebben over dit methodmany keer geschreven en het lijkt redelijk goed te werken. De belangrijkste nadelen van kopen via Virwoxis dat de kosten zijn zeer hoog (kan oplopen tot ongeveer% 15) en soms moet je gewoon niet krijgen goedgekeurd. De pro is dat het beproefde, wat betekent lage scam mogelijkheid.

Optie 2 - Koop Bitcoins met Paypal door middel van Local Bitcoins

Lokale Bitcoins is een markt van kopers en verkopers van Bitcoin. Met behulp van hun interface die u in staat zijn om iemand die Bitcoins verkoopt via Paypal vinden. De nadelen van deze methode is dat je niet weet wie je te maken hebt en het merendeel van de verkoper er bieden schaduwrijke instructies om niet gepakt door Paypal. De pluspunten zijn dat u uw Bitcoin krijgen meestal sneller dan Virwox en de kosten zijn veel lager. Voor de volledige informatie lees onze tutorial.

Optie 3 - Koop Bitcoins met Paypal door middel van Bitcoin Insanity

Je hebt misschien gehoord over Bitcoin Insanity. Ze beweren te verkopen u Bitcoin met Paypal op een premie. Maar nadat ik wat onderzoek online heb gedaan kon ik niet vinden van een online activiteit voor de onderneming na oktober 2014. Ik heb het nooit verzocht van de werkwijze zelf, maar uit de algemene uitstraling van het op Bitcointalk het bedrijf goed begonnen en dan gewoon plained verdwenen. Facebookand Twitterprofile zijn niet bijgewerkt in bijna een jaar ook. Conclusie - ik zou wegblijven nu...

Optie 4 - Koop Bitcoins met Paypal door middel Brawker

Brawker neemt een andere benadering van het hele chargeback kwestie. In plaats van u te laten Bitcoins direct kopen met Paypal, past je met iemand die wil om iets online te kopen. U koopt het item voor hen met Paypal en ze sturen je Bitcoins terug. Het hele proces lijkt vrij ingewikkeld voor mij als geïllustreerd in deze korte video.

Optie 5 - Koop Bitcoin CFD door middel Plus500or Avatrade

Als u in het kopen van Bitcoins om te speculeren over de prijs en het maken van een winst alleen geïnteresseerd bent kun je gewoon kopen Bitcoin CFD's door middel van Avatrade of Plus500. Ik heb al eerder over Bitcoin CFDsand in feite betekent het dat je probeert om toekomstige prijs Bitcoin voorspellen geschreven. Dit zal je niet de werkelijke Bitcoins, maar omdat je niet daadwerkelijk te kopen Bitcoins kunt u Paypal gebruiken voor deze methode. Vergeet niet dat wanneer de handel in CFD's uw kapitaal in gevaar is en dit is vooral geschikt voor ervaren handelaren.

Er is nog steeds geen gemakkelijke manier om Bitcoins kopen met Paypal in 2015

Om samen te vatten dingen, ook al bijna 2 jaar heb geplakt sinds ik mijn eerste les heb geschreven over dit probleem is er nog steeds geen gemakkelijke manier om dit te doen. Paypal heeft veel interesse getoond in Bitcoin en zelfs sommige partnershipsbut de eenvoudige oplossing voor dit probleem is nog te bezien. Dat gezegd dat de kwestie van het kopen van Bitcoins met een credit cardhas aanzienlijk, maar daarover in onze volgende post verbeterd.

Gerelateerd nieuws


Post Bitcoin

Bitcoin is (bijna) All Dead - Acton

Post Bitcoin

Bitcoin Basics Explained: The MNOs of BTC

Post Bitcoin

Twitch.tv is begonnen met het accepteren van Bitcoin voor abonnementen

Post Bitcoin

Bitcoin als handelswaar: rijbewijs om te belasten?

Post Bitcoin

Bitcoin leert libertariërs alles wat ze niet weten over economie - The Washington Post

Post Bitcoin

6 Nieuwe Bitcoin-geldautomaten en waar ze te vinden zijn

Post Bitcoin

Over Bitcoin-kranen

Post Bitcoin

Bitcoin-arbitragemogelijkheden: een beknopte handleiding

Post Bitcoin

Analyse: Bitcoin-prijs breekt $ 600

Post Bitcoin

De effecten van Bitcoin op systeem D - De schaduweconomie

Post Bitcoin

Bitcoin prijsanalyse: Tim Draper wint Silk Road Auction

Post Bitcoin

Bitcoin prijs analyse: zijwaartse actie gaat door