5 dingen die ik heb geleerd van Amazon en die mij $ 21.000 aan affiliate commissies ontzegt | Dutch.lamareschale.org

5 dingen die ik heb geleerd van Amazon en die mij $ 21.000 aan affiliate commissies ontzegt

5 dingen die ik heb geleerd van Amazon en die mij $ 21.000 aan affiliate commissies ontzegt

Op augustus 24th2009 kreeg ik een e-mail van Amazon, hier zijn de hoogtepunten:

Wij hebben uw Associate links worden weergegeven als gesponsorde links op zoekmachines onder de term “Kindle” en variaties van deze term. Deze activiteit is verboden door de voorwaarden van de Operating overeenkomst...... We kunnen elke verwijzing vergoedingen te houden... We vragen u ook preventieve maatregelen, zoals het toevoegen van Proprietary Algemene Amazon's om uw uitsluitingszoekwoorden te nemen. Daarnaast zal u niet de betaling voor verwijzing vergoedingen verdiend door middel van het gebruik van deze zoekwoorden te ontvangen.

Op dit punt was ik bijna 1 jaar in online marketing en het was mijn eerste grote succes in affiliate marketing. Dit was mijn eerste betaling van Amazon te ontvangen en ik zwaar geïnvesteerd in PPC marketing om er te komen, hier zijn mijn kosten voor de 3 maanden was ik actief mijn website te bevorderen.
Adwords campagne voor het zoeknetwerk:

Adwords Display Netwerk-campagne (op het moment dat de “content network” werd genoemd):

Voeg nog een $ 2K van Yahoo en Bing en je krijgt ongeveer $ 12K in PPC kosten. Mijn uitbetaling was om gewoon een beetje meer dan $ 21K, dus ik voelde dat ik was op een roll. Al die tijd was er een stem in de achterkant van mijn hoofd, dat was bang dat ik het uitgeven van geld en nog steeds niet betaald (Amazon betaalt 60+ dagen nadat u een verkoop hebt gemaakt).

Ik had geen idee wat het e-doelde. Ik heb serieus in de TOS van de geassocieerde programma en had geweten dat ik niet kan bieden op fatsoen termen, dus ik deed het niet. Mijn enige gissing was de KWs in brede zoekwoorden kunnen advertenties met deze voorwaarden hebben geleid. Dus als, bijvoorbeeld, ik bod op “ebook reader beoordeling” de KW “Amazon ebook reader beoordeling” zou ook mijn advertenties.

Om een ​​lang verhaal kort te maken, probeerde ik al het mogelijke om dit uit te zoeken (e-mail, Skype-gesprekken, het verzenden van KW rapporten om te laten zien wat ik bieden op), maar op het einde kreeg ik het volgende antwoord:

Ik heb uw account geschiedenis opnieuw beoordeeld en vastgesteld dat uw advertenties niet worden weergegeven op Yahoo.com voor zoekopdrachten met behulp van de trefwoorden “Kindle leesapparaat,” “Kindle beoordeling”, “Kindle book reader,” “Kindle reviews,” en “Kindle ebook” tussen 19 juni en 21 juli 2009...

Hoewel ik begrijp dat u het niet eens met deze beslissing, het is definitief op basis van meerdere overzichten van uw account geschiedenis. Eventuele verdere berichten over deze kwestie zal geen antwoord ontvangen.

Ik was versteend. Ik heb bijna al mijn spaargeld op het moment dat op deze, en nu, niet alleen zal ik niet betaald, heb ik ook geld schuldig aan mensen die ik geleend van in om te investeren in mijn verschillende marketing campagnes.

Op het einde ongeveer 2 / 3van werd het bedrag betaald aan me dus maakte ik misschien net iets meer dan $ 1k in de volgende 3 maanden. Dit incident was slechts één van de vele die ik heb gehad in de 5 jaar heb ik een affiliate marketeer. Elk incident leert me een waardevolle les over hoe de risico's die betrokken zijn bij deze bezetting te diversifiëren en dat is wat ik wil het vandaag met u delen.

EReader Central toen:

EReader Central na een aantal ontwerp raakt:

  

Regel # 1 - Test elke affiliate programma alvorens te investeren inspanningen bij de bevordering ervan.

Vandaag de dag, wanneer ik kies een affiliate programma om te werken met ik altijd test het eerst uit. Wat betekent dat ik zo weinig bedrag te investeren mogelijk om de volgende dingen te testen:

  • Rapporten komen in nauwkeurig (in feite dat klikken worden weergegeven):
  • Conversies worden geregistreerd en er is een redelijke conversieratio
  • Betalingen worden op tijd nagekomen

Dit houdt in dat voordat ik begin echt ter zake te komen met het bevorderen van een bepaald product Ik zal minstens 2-4 weken van het testen van deze uit te hebben. En aangezien mijn Amazon incident ik nooit investeren mijn eigen geld voordat je betaald voor de eerste keer. Het is altijd een pijnlijke tijd voor een bedrijf (zelfs Amazon) om geld te nemen uit zijn eigen zak, dus ik wil zien dat ze goed voor.

Regel # 2 - Vertrouw nooit te zwaar op één leverancier

Toen ik was het bevorderen van eBook readers ongeveer 92% van mijn winst zou komen van Amazon. Dat is de reden waarom ik volledig werd verpletterd toen dit gebeurde. Vandaag de dag, zodra ik het testen van een affiliate programma en ik zie het werkt, heb ik meteen op zoek gaan naar een andere met een vergelijkbaar product, dus ik kan mijn risico te spreiden.

Bijvoorbeeld, vandaag heb ik te bevorderen verschillende Forex bedrijven. Dus hoewel ik waarschijnlijk meer winst te maken door het bevorderen van slechts één bedrijf, ik actief voor kiezen om te bevorderen twee, hoewel een van hen is minder winstgevend. Op die manier heb ik altijd hefboom om te onderhandelen over voorwaarden en wat nog belangrijker is ik ben niet al te betrouwbaar op een van hen.

Regel # 3 - Vertrouw nooit te zwaar op één product

Wanneer u een product verkoopt aan iemand die je bent gericht op een specifieke persona. In mijn geval was het rijk, tech-savvy oude dudes (verrassend genoeg de meeste van mijn klanten waren 50-60 jaar oud). En als je de persona weet, weet je wat andere producten die zij geïnteresseerd zijn.

Bijvoorbeeld, ik kon makkelijk ook aangeboden verschillende tabletten die zijn coming out op het moment. Heb ik al gezegd dat je nodig hebt om te diversifiëren loopt u het risico? Dit betekent niet dat je nodig hebt om de focus te verliezen en meld je aan 10 verschillende affiliate programma's, maar als General Tolwin zei in Wing Commander 4 “De prijs van vrijheid is eeuwige waakzaamheid”.

Regel # 4 - Bouw een goede relatie met uw affiliate manager

Affiliate programma's die gewijd affiliate managers zetten me op mijn gemak. Dit betekent meestal dat het bedrijf respecteert diens affiliatie en dat ik iemand als ik het nodig heb om te praten zult hebben. Ook is het belangrijk om opgemerkt te worden door uw affiliate manager, zodat hij weet om u te beantwoorden wanneer u het nodig.

Wat ik meestal doe wanneer ik me aanmeld voor een programma is stuur dan een e-mail naar mijn affiliate manager met een korte introductie over mijzelf en een aantal vragen over het programma te laten zien dat ik bedoel zaken. Dit zal ook verder helpen op de weg als het tijd is om uw voorwaarden onderhandelen.

Regel # 5 - Gebruik altijd meerdere verkeersbronnen

Deze heb ik niet geleerd van de Amazone incident maar uit een ander project. Ik zie te veel partners die zijn alleen gericht op SEO of PPC of lijst gebouw. Nogmaals, moet je risico te spreiden, en als dit betekent dat vuil en het leren van een beetje van sociale marketing en content marketing dan is het gewoon iets dat je moet doen.

Op de laatste Google-algoritme-update Ik heb een enorme klap toegelaten mijn SEO verkeer (verloor ongeveer 2/3 van het), en dit heeft me uitzoeken manieren kan ik verkeer naar mijn website anders dan SEO (maar alles van in een andere post).

Gerelateerd nieuws


Post Dogecoin

17 Kleine bedrijven die Bitcoins accepteren

Post Dogecoin

13 meest actieve Bitcoin meetup-groepen

Post Dogecoin

6 Plaatsen waar u autos kunt kopen met Bitcoin

Post Dogecoin

Persbericht van BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

Een inleiding tot Myriadcoin en een korte geschiedenis van valuta

Post Dogecoin

Top 25 Bitcoin en Cryptocurrency websites wereldwijd

Post Dogecoin

Wat zeggen beroemdheden over Bitcoin? Hier zijn 6 tweets die u wilt lezen

Post Dogecoin

19 Echte plaatsen waar u uw Bitcoins kunt uitgeven

Post Dogecoin

20 Vreemde dingen die je kunt kopen op Silk Road

Post Dogecoin

Rise of Bitcoin: hoe u uw digitale valuta Infographic beschermt

Post Dogecoin

Top negen: de favoriete medicijnen van de Bitcoiners met Silk Road

Post Dogecoin

Bitcoin ATM-koorts: een lijst van 8 verschillende machines