10 Kleine of afgelegen plaatsen die Bitcoin omarmd hebben | Dutch.lamareschale.org

10 Kleine of afgelegen plaatsen die Bitcoin omarmd hebben

10 Kleine of afgelegen plaatsen die Bitcoin omarmd hebben

Wereld reizigers kunnen soms bevinden zich in een mooie, maar ook kleine en afgelegen locatie en ga door de moeilijke ervaring van het hebben te maken met vreemde valuta. Maar wat als er een bedrijf om de hoek dat Bitcoin geaccepteerd? Dat zou de manier waarop je leeft je avonturen volledig veranderen.

Nou, in sommige gevallen kan dit gebeuren, want er zijn eigenlijk afgelegen plaatsen die weten en hebben omarmd cyptocurrency. In andere gevallen, Bitcoin is een realiteit, maar is nog steeds te wachten om te worden aanvaard.

1. Machu Picchu, Peru

Hoewel we niet zeker of er een plaats in deze Peruaanse iconwhere je Bitcoins kunt besteden - tenzij u wilt een aantal alpaca sokken te kopen -, deze kerel in geslaagd om cryptogeld daar nemen.

2. Cartago, Valle del Cauca

Deze foto werd genomen in de buurt van La Iglesia de Guadalupe, in Cartago. Deze kleine plaats in Colombia vecht om het woord te verspreiden over Bitcoin in het land.

3. Parksville, British Columbia

The Coastal Cake Company, in Parksville (BC, Canada), begonnen met de verkoop van hun heerlijke cupcakes voor Bitcoins ongeveer twee maanden geleden.

4. Cooperstown, NY

Dit kleine villagein Otsego County, New York, is de thuisbasis van Davidson's Jewelry, die al Bitcoins accepteert.

5. Cosquín, Cordoba

U kunt dit prachtige land huis te huren in de buurt van Cosquín, in Argentinië, voor 50 BTC en te ontspannen voor een hele week.

6. Palo Alto

Met 63.000 inwoners, Palo Alto in Californië (USA), kan worden beschouwd als een relatief kleine stad. Echter, het huis van tientallen high-tech bedrijven, is het niet meer dan normaal dat dit kleine plaats weet over Bitcoin en gebruikt het op een dagelijkse basis.

7. Bandholm, Denemarken

Het kleine stadje Bandholm, in Denemarken, is de thuisbasis van het Bandholm Hotel. Ondanks het feit dat het bedrijf werd opgericht in 1886, dit elegante hotel is nog lang niet beschouwd als een antiek en zelfs aanvaardt Bitcoin.

8. Rauris, Oostenrijk

Om er een paar dagen door te brengen in dit afgelegen Oostenrijkse stadje, heb je een geweldige optie: de Rojacherhütte cabine. Het accepteert Bitcoin en staat voor u klaar.

9. Tata, Hongarije

Maak kennis met Tata, een kleine Hongaarse stad. Om optimaal te genieten van uw verblijf, kijk voor de Lakeside appartement, gelegen in de rustige omgeving van de Old Lake en met een prachtig uitzicht op het plaatselijke kasteel.

10. Korcula Island, Kroatië

0

Villa Sole Korcula is gelegen in dit fantastische Kroatische eiland. Geniet van de prachtige aanblik voor slechts een paar Bitcoins!

Gerelateerd nieuws


Post Dogecoin

Wie is Satoshi Nakamoto? Infographic

Post Dogecoin

11 geweldige Bitcoin-advertenties

Post Dogecoin

Geldautomaat van Taiwan, Dorian Nakamoto en een paar tekenfilms

Post Dogecoin

Een selectie van 10 bekende Bitcoin haters

Post Dogecoin

Rise of Bitcoin: hoe u uw digitale valuta Infographic beschermt

Post Dogecoin

Segwit tegen Bitcoin Unlimited en Bitcoins Vork Eenvoudig uitgelegd

Post Dogecoin

De grondbeginselen van Dogecoin

Post Dogecoin

19 Echte plaatsen waar u uw Bitcoins kunt uitgeven

Post Dogecoin

12 belangrijkste Bitcoin-publicaties

Post Dogecoin

China regeert de uitwisseling van Litecoin over de hele wereld Infographic

Post Dogecoin

11 Populaire Bitcoin-voorstanders

Post Dogecoin

21 geweldige Litecoin mijnbouwmachines