Adviezen over cryptocurrency van 6 Bitcoin-vriendelijke politieke kandidaten | Dutch.lamareschale.org

Adviezen over cryptocurrency van 6 Bitcoin-vriendelijke politieke kandidaten

Adviezen over cryptocurrency van 6 Bitcoin-vriendelijke politieke kandidaten

Bitcoin heeft zijn weg gevonden naar de politieke wereld in verschillende landen over de hele wereld. Dat is niet echt nieuws, dat weten we. Maar heb je genoeg aandacht besteed aan wat de nieuwe Bitcoin-vriendelijke politieke kandidaten hebben gezegd over 's werelds meest beroemde digitale munt? Hier is een lijst!

1. Zal Hammer

Wie is hij? Libertarian kandidaat voor het Huis van Afgevaardigden van het Gemenebest van Virginia's Zesde District, Verenigde Staten.

Wat hij te zeggen heeft:

# 8220; Ik heb Bitcoin had voor meer dan een jaar, evenals een aantal litecoin en dogecoin. Ik heb in eerste instantie een aantal Bitcoin en niet veel doen. Maar aan het begin van dit jaar kocht ik twee blok erupter blokjes om mijn eigen mijnen. (...) Bitcoin heeft opende een hele nieuwe sector in de economie gericht op het innoveren uitvoering van wat is de toekomst, maar ook zorgen voor de mensen in wezen af ​​te zien van een systeem dat zij het niet eens met. Het is een mooi ding."

Bron: CoinTelegraph

2. Michael Glenn

Wie is hij? Kandidaat om de Balboa schiereiland wijk 1 raadszetel, Newport Beach City Council, in Californië (Verenigde Staten).

Wat hij te zeggen heeft:

# 8220; hoe mensen hun geld uitgeven moeten hun bedrijf. (...) Ik zie de rol van technologie als het oplossen van echte problemen, zoals het scheppen van banen, in duurzame manieren, zoals het verstrekken van handelaren kosteneffectieve gateways in e-commerce en online markten."

Bron: Bitcoin Examiner

3. Andrew Hemingway

Wie is hij? Republikeinse kandidaat voor gouverneur van New Hampshire (Verenigde Staten), de jongste gubernatorial kandidaat in staat de geschiedenis.

Wat hij te zeggen heeft:.. "Elke kandidaat heeft hun basis en hun netwerk Ik denk dat door de natuur van de valuta trends aanzienlijk jonge en tech-savvy, dus dat is mijn basis (...) Mijn vrienden gebruiken Bitcoin, hun vrienden gebruiken Bitcoin, het is een deel van een gemeenschap."

Bron: CNBC

4.Ossian Smyth

Wie is hij? Kandidaat die voor Dun Laoghaire, een buitenwijk badplaats in de Dublin County, Ierland.

Wat hij te zeggen heeft:

# 8220; Ik denk dat het een van de meest transparante manieren om donaties te ontvangen. Niemand zou weten hoeveel geld kan worden gedoneerd op een bankrekening, maar met Bitcoin iedereen kan gaan naar het blok keten en kijk naar de portemonnee."

Bron: Bitcoin Examiner

5. Jared Polis

Wie is hij? Vertegenwoordigt de tweede congres wijk van Colorado en loopt voor herverkiezing aan het Huis van Afgevaardigden.

Wat hij te zeggen: ik ben er trots op een van de eerste leden van het Congres om persoonlijke financiële vrijheid te bevorderen door middel van een digitale valuta te aanvaarden voor zijn bijdragen.

Bron: CNBC

6. Blaine Richardson

Wie is hij? Independent Belfast conservatieve running voor de tweede Congressional Maine District, Verenigde Staten.

Wat hij te zeggen heeft?

# 8220; [cryptogeld] is cutting-edge. Onze campagne is te experimenteren met technologie en wegen die geen campagne in de geschiedenis van Maine ooit heeft behandeld. BTC is niet gebonden aan een centrale bank en dat is zeer goed".

Bron: Bitcoin Examiner

Gerelateerd nieuws


Post Dogecoin

Persbericht van BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

10 Verbazingwekkende Bitcoin-T-shirts en accessoires

Post Dogecoin

Rise of Bitcoin: hoe u uw digitale valuta Infographic beschermt

Post Dogecoin

15 plaatsen waar je bier kunt kopen met Bitcoins

Post Dogecoin

Release van Nxt Multigateway-service: handel BTC en LTC binnen Nxt!

Post Dogecoin

20 Vreemde dingen die je kunt kopen op Silk Road

Post Dogecoin

Bitcoin tegen USD tegen goud - Dit is waarom Bitcoin wint

Post Dogecoin

12 belangrijkste Bitcoin-publicaties

Post Dogecoin

SEC Onderzoek van GAW-mijnwerkers aan de gang

Post Dogecoin

Top 25 Bitcoin en Cryptocurrency websites wereldwijd

Post Dogecoin

21 geweldige Litecoin mijnbouwmachines

Post Dogecoin

Hoe Bitcoin de non-profitsector en de vrijwillige sector Infographic zal veranderen