1.200 verkopers klaar om de Bitcoin Black Friday van dit jaar nog de grootste te maken | Dutch.lamareschale.org

1.200 verkopers klaar om de Bitcoin Black Friday van dit jaar nog de grootste te maken

1.200 verkopers klaar om de Bitcoin Black Friday van dit jaar nog de grootste te maken

Als je dacht dat Bitcoin Black Friday was groot in 2013, zal dit jaar de online event waarschijnlijk blow your mind. Ongeveer 1.200 handelaren zal deel uitmaken van de volgende Bitcoin Black Friday, georganiseerd door de site BitcoinBlackFriday.com, waar alle verkoop zal worden vermeld zijn.

Hoewel het evenement slechts twee jaar geleden werd opgericht, het ging snel van slechts 50 tot 1.200 handelaren. En, volgens de oprichter van het evenement, zijn er verrassingen te wachten voor de kopers op 28 november. "We hebben twee dingen gepland Allereerst is er de mogelijkheid om direct Bitcoin kopen met uw creditcard:.. Een kleine hoeveelheid, zoals $ 25 waard Voor de meeste mensen, dat is niet te veel van een risico En we gaan ook een sectie te hebben. [van de site] waar je iets voor een kleine hoeveelheid geld kunt kopen", Jon Holmquist vertelde CNBC.

Bovendien zal dit jaar Holmquist niet alleen te zijn. De oprichter heeft aangekondigd dat in 2014 het geval zal worden beheerd door een klein team, als gevolg van de geweldige toename van de kopers.

De payment processor BitPay bleek dat vorig jaar Bitcoin Black Friday oogstte meer dan 100.000 bezoekers, die dicht in de BTC bracht tot $ 6 miljoen. Gezien de constante groei in de afgelopen twee jaar, de prognose voor de 2014 evenement is aanzienlijk hoger, zeker nu meer mainstream retailers zoals Newegg en Overstock zijn toegetreden tot de Bitcoin ecosysteem.

Eigenlijk, Newegg is een van de handelaren dat een deel van dit jaar Bitcoin Black Friday zal zijn, samen met andere bekende namen zoals Amagi Metails, Gyft of NameCheap.

En, volgens Holmquist, het werkelijke aantal handelaren zou hoger zijn dan de geschatte 1.200. Aangezien de lijst is gratis voor elk bedrijf dat Bitcoin accepteert als een betaling optie is, kan het aantal groeien tot en met vrijdag.

Het grote probleem voor ons is dat de meeste handelaren niet willen om vooruit te plannen. Het is een veel kleinere handelaren, dus zetten ze het uit tot de dag van of de dag ervoor.

Overstock is een van de bedrijven die niet zal deelnemen aan het evenement. Nou ja, in ieder geval niet via BitcoinBlackFriday.com. Woordvoerder van een bedrijf zei Black Friday deals Overstock's zullen beschikbaar zijn op de eigen site van de retailer. Het goede nieuws is dat u kunt nog steeds betalen met digitale valuta.

Featured Image: BitcoinBlackFriday.com

Gerelateerd nieuws


Post ICO

4 meest populaire berichten op BitcoinTalk

Post ICO

5 Redenen waarom het internet van geld gecentraliseerde financiën zal vernietigen

Post ICO

Bitcoin-uitwisseling Kraken steekt de Canadese grens over

Post ICO

10 Bitcoin-mythen in stukken geblazen

Post ICO

Bitcoin-uitwisselingen

Post ICO

Amazon verloochent PayBase. GAW Werknemersbetrokkenheid

Post ICO

BIPS sloten Mt. Gox en kiest voor Bitstamp

Post ICO

Apple tegen Bitcoin en wat wil het postkantoor van Bitcoin? Nieuws update

Post ICO

Bitcoin en Iran gaan nog steeds sterk: Poolfa is de nieuwe Perzische website gewijd aan cryptocurrency

Post ICO

De autoriteiten sloten Silk Road 2.0 en andere websites af - arresteerden drie mannen in de VS en Ierland

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex lanceert No Fees voor Griekenland

Post ICO

Opgelet, alle Sydney Bitcoiners! Beers4Bitcoin is nu een maandelijks evenement