2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoiners krijgen exclusieve toegang tot voorverkooptickets | Dutch.lamareschale.org

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoiners krijgen exclusieve toegang tot voorverkooptickets

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoiners krijgen exclusieve toegang tot voorverkooptickets

Het is Bitcoin geschiedenis: niet alleen 's werelds meest beroemde cryptogeld sponsort nu een speciale sportevenement - de 2014 Bitcoin St. Petersburg kom-, maar de Bitcoiners zijn nu de eerste groep om de toegang tot de pre-verkoop van tickets voor de concurrentie.

De Bowl, een postseason college voetbalwedstrijd afstemmen van de Atlantische kust Conferentie tegen het Amerikaanse Athletic Conference, is gepland voor 26 december. De tickets kunnen worden gekocht via de officiële website van het evenement, die ook informatie voor de fans reizen naar St. Petersburg, en nieuws over het spel en de teams die zullen deelnemen bevat.

De payment processor BitPay aangekondigd deze woensdag (15e) dat het ticket pre-sale is "exclusief voor aankopen Bitcoin, waardoor de Bitcoin gemeenschap een twee weken voorsprong te krijgen van de beste plaatsen in het housebefore tickets zijn verkrijgbaar via andere betaalmethoden". Volgens het bedrijf, grote groepen bestaande uit 16 personen of meer kan suites die momenteel beschikbaar in het stadion met volledige catering service te boeken.

"We kijken uit naar het verpakken van de tribunes bij de Bitcoin Bowl met de Bitcoiners die digitale valuta bewustzijn hebben gebracht en gedreven adoptie Bitcoin's", het bedrijf schreef over een verklaring gepubliceerd op haar officiële blog.

BitPay samen met de dochteronderneming ESPN Events in juni, de landing een belangrijke sponsor voor Bitcoin en dus het veranderen van de titel van de jaarlijkse college football postseason spel gespeeld in St. Petersburg. De deal is geldig tot het einde van het seizoen 2016.

Maar dat is niet alles. BitPay is het ontwikkelen van een partnerschap met de reisbureau Reizen Coin om de lancering van BitcoinBowlPackages.com, "de enige officiële reiswebsite ter Bitcoin Bowl waar alle pakketten kunnen worden gekocht met Bitcoin" aan te kondigen.

Voetbal en digitale valuta fans het bijwonen van de Bowl kunnen kiezen uit een verscheidenheid van het gebied hotels, game tickets, transport en evenementen via de site, die zal worden het accepteren van credit cards, samen met bitcoin betalingen. Gebruikers kunnen kiezen uit kant en klare reispakketten of kunt maken en betalen voor hun eigen aangepaste routes in minuten.

Ook zal de Bitcoin St. Petersburg Bowl een fan zone volledig gewijd aan Bitcoin functie. "Fans van het spel kan Bitcoin gebruiken om games en merchandise aankoop, ruil dollars voor digitale valuta te spelen met Bitcoin pinautomaten, en leren over innovatieve nieuwe producten en technologieën wordt gebouwd door BitPay, onze sponsors en onze partners in de Bitcoin ruimte", de bedrijf ook aangekondigd. De nieuwe fans die meer willen weten over Bitcoin één van de Bitcoin portemonnee providers die aanwezig zijn op het evenement zal kunnen spreken te leren.

Aan te melden 100 lokale bedrijven in St. Petersburg (Florida) voor de wedstrijd dag: In de tussentijd heeft BitPay nog een doelpunt kunnen verband houden met het sportevenement vastgesteld.

Afbeeldingen bron: 2014 website Bitcoin St. Petersburg Bowl's 

Gerelateerd nieuws


Post ICO

Bitcoin 2015-prijs - Een voorspelling van de waarde van Bitcoin door brede wijsheid

Post ICO

Bitcoin-uitwisselingen

Post ICO

Een andere Bitcoin-website bijt het stof

Post ICO

11 Hotels en hostels die Bitcoin accepteren

Post ICO

5 Redenen waarom het internet van geld gecentraliseerde financiën zal vernietigen

Post ICO

Bitcoin verovert twee nieuwe belangrijke supporters: Peter Schiff van Euro Pacific en Julian Assange

Post ICO

Bitcoin-uitwisseling Igot.com lanceert een betalingsverwerkingsservice in 40 landen

Post ICO

Het Australian National Dictionary Center kiest Bitcoin als het woord van 2013

Post ICO

Bank of England roemt Bitcoin en onthult onderzoek om digitale valuta uit te geven

Post ICO

Zie de eerste Bitcoin-baby

Post ICO

Bitcoin verslaat PayPal dankzij een enorme transactie van 194.993 BTC

Post ICO

Bitcoin foundation is failliet, PayPal integreert BTC en meer