Bitcoin Big Wigs | Dutch.lamareschale.org

Bitcoin Big Wigs

Bitcoin Big Wigs

In dit artikel zullen we gaan over de vijf belangrijkste mensen in de Bitcoin gemeenschap. De eerste naam die opkomt voor velen waarschijnlijk Bitcoin schepper Satoshi Nakamoto, maar we zijn van plan om hem te slaan. Waarom? Omdat we niet weten wie hij werkelijk is, of als “hij” is zelfs een enkele persoon. Plus, zijn er al artikelen wanneer artikelen met betrekking tot de raadselachtige Nakamoto. In plaats daarvan gaan we richten op de mensen die we eigenlijk kennen en die zich actief bezig met Bitcoin.

Maar eerst is er Gavin Andresen, de chief scientist bij de Bitcoin Foundation en één van de vroegste aanhangers van Bitcoin. Gavin is een computer programmering whiz en zijn werk is een van de sleutels tot succes in de opkomst van Bitcoin geweest. Hoe goed is het werk Andresen's geweest? Wanneer Satoshi besloten om de hand van de sourceforge code, gaf hij het aan Andresen. Nu, Andresen is een belangrijke speler in het leiden van de inspanningen van de Bitcoin Foundation die werkt te beschermen, te standaardiseren, en het bevorderen van Bitcoin.

De volgende meest belangrijke persoon in de Bitcoin gemeenschap is misschien wel Mark Karpeles, de eigenaar van 's werelds grootste Bitcoin uitwisseling, Mt. Ganaarx. Het is moeilijk om het belang van Mt. Overschatten Ganaarx. Zonder uitwisselingen zoals Mt. Ganaarx, Bitcoin zou in wezen waardeloos. Uitwisselingen zijn belangrijk omdat ze mensen in staat stellen om Bitcoin snel om te zetten in andere valuta's. Dit maakt Bitcoin een liquide activa, net als elke andere valuta. Mt. Ganaarx stelt in wezen prijzen op de wereldmarkt, en velen geloven dat als Mt. Ganaarx zou instorten, het hele Bitcoin valuta zou instorten. In het kort, Mt. Ganaarx is de Bitcoin gelijk aan de New York Stock Exchange. Positie van Mark's als eigenaar van Mt. Ganaarx geeft hem een ​​enorme hoeveelheid slagkracht in de Bitcoin gemeenschap

De volgende activiteit is Hal Finney. Een andere tovenaar programmering, Hal is verantwoordelijk voor PGP, een vroege public key cryptografie programma dat enorm geholpen de ontwikkeling van Bitcoin. Hal was ook de eerste ontvanger van een Bitcoin transactie en was de eerste persoon die de “dubbele uitgaven aanval” die ooit bedreigd Bitcoin ontdekken. Deze aanval was een van de eerste en meest ernstige aanvallen op Bitcoin. Hal heeft ook gewerkt aan tal van andere veiligheidsproblemen en problemen met de code. Zonder Hal kan Bitcoin niet hebben overleefd door middel van deze vroege uitdagingen. Helaas hebben Hal bijdragen begon te dalen als de ziekte van Lou Gehrig hem grotendeels uitgeschakeld heeft verlaten.

Een ander belangrijk Bitcoin lid van de gemeenschap gaat onder de online naam “ArtForz”. Hij ontwikkelde de eerste GUI bitcoinmijnb, waardoor de mijnbouw-proces een revolutie. Op een gegeven moment in de tijd, ArtForz gecontroleerde deel van de rekenkracht gewijd aan Bitcoin van een leeuw. Terwijl hij nu minder dan één procent van de rekenkracht controleert, heeft zijn bijdragen en revolutionaire werk niet is afgenomen in belang toe. Verder heeft hij ook geïdentificeerd en werkte aan grote bugs.

Nils Schneider is een andere belangrijke macht speler. De eigenaar van “Bitcoin Watch”, Nils controleert krachtige informatie sites, bitcoincharts.com zoals. Zijn netwerk van websites van essentieel belang zijn voor het monitoren van ontwikkelingen en het verspreiden van informatie. Dit zet Nils in de positie om op te treden als een van de meest krachtige en gelezen stemmen ten aanzien van Bitcoin.

Er zijn tal van andere belangrijke figuren in de Bitcoin gemeenschap. Het probleem is dat velen van hen blijven anoniem of moeilijk om informatie over te vinden. Bijvoorbeeld, de meest krachtige één organisatie in de Bitcoin gemeenschap is op dit moment misschien wel de BTC Guild. BTC is een van de grootste Bitcoin mijnwerkers in de wereld en soms heeft 51 procent van de mijnbouw macht naderde. Als BTC ooit neemt 51 procent, zou het in wezen geef ze de controle over Bitcoin, waardoor ze uitgaven te verdubbelen en het uitvoeren van andere illegale activiteiten. Het zou interessant zijn om te leren, die gecreëerd en regelt de BTC gilde, maar weinig informatie beschikbaar.

Dus terwijl Bitcoin is inderdaad een gedecentraliseerd munt, dat betekent niet dat er geen stroom spelers. Terwijl de munt een open source en de gemeenschap gedreven inspanning in de komende jaren zal blijven, het simpele feit is dat er inderdaad een aantal “primeurs onder gelijken” in de Bitcoin gemeenschap. Weten deze macht spelers mogen van vitaal belang voor mensen die investeren in Bitcoin te bewijzen. Hun acties en beslissingen kunnen grote gevolgen voor Bitcoin als geheel.

Gerelateerd nieuws


Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 breekt alle records: Gyft, NewEgg hebben ooit de beste dag van de verkoop

Post ICO

20 Bitcoin-experts die u op Twitter zou moeten volgen

Post ICO

Apple mede-oprichter Steve Wozniak voegt zich bij ATM-bedrijf geïnspireerd door de blockchain

Post ICO

Apple tegen Bitcoin en wat wil het postkantoor van Bitcoin? Nieuws update

Post ICO

260 luchtvaartmaatschappijen accepteren nu Bitcoin dankzij het nieuwe Bitnet-partnerschap

Post ICO

Amazon was bezorgd over BitLicense

Post ICO

Adam Draper Toegevoegd aan Cryptolina

Post ICO

De verklaring van BaFin uit 2011 geeft enkele richtlijnen aan Bitcoin-bedrijven in Europa

Post ICO

Barclays testen bitcoin-technologie

Post ICO

11 Hotels en hostels die Bitcoin accepteren

Post ICO

5 geweldige Bitcoin-verhalen gedeeld door Redditors

Post ICO

Het nieuwste rapport van de Bank of Canada zegt dat Bitcoin risicos voor de algehele financiële stabiliteit kan brengen