Bitcoin Mining - overzicht | Dutch.lamareschale.org

Bitcoin Mining - overzicht

Bitcoin Mining - overzicht

Bitcoin is een rage op dit moment. De innovatieve en nieuwe volledig digitale valuta is tegen de aard van de nationale valuta. Dus hoe kan men zorgen voor een Bitcoin? Bitvoins worden gemaakt door middel van een proces genaamd “mining.” Vraagt ​​u zich af wat dat betekent en hoe kan iemand mij een stukje digitale informatie? Lees verder.

De mijnbouw proces vertegenwoordigt misschien wel de meest radicale vernieuwing van de Bitcoin. Kortom, mensen en organisaties gebruiken om computers te immens complexe vergelijkingen op te lossen. Na oplossen van de vergelijking wordt een “blok” gemaakt en in ruil de oplosser wordt beloond met 25 Bitcoins. Om de vier jaar het bedrag van BitCoins beloond voor het invullen van een blok wordt gesneden in de helft, dus in 2009 iemand kregen 50 Bitcoins. En over een paar jaar, de beloning zal worden gehalveerd opnieuw.

Zoals mijnbouw blijft, de “moeilijkheden” metrics toeneemt in complexiteit, waardoor elke nieuwe Bitcoin blockharder mijne. Het doel van de moeilijkheid matrix is ​​om ervoor te zorgen dat een nieuw blok van Bitcoins ruwweg wordt gewonnen elke tien minuten. Dit helpt zorgen voor een stabiele en voorspelbare stroom van nieuwe Bitcoins in de markt. Een belangrijk ding om te begrijpen is dat deze vergelijkingen zijn niet zoals degene die je in je middelbare school Algebra klasse tegengekomen. De vergelijkingen zijn zeer complex en vereisen nu een enorme hoeveelheid computervermogen en daarmee elektriciteit op te lossen.

Wanneer Bitcoins werden gelanceerd, de moeilijkheid was zo laag dat in principe iedereen met een computer Bitcoins kon ontginnen. Aangezien de moeilijkheidsgraad verhoogd, wordt de hardware-eisen ook toegenomen. Na een korte tijd een eenvoudige PC-processor was niet meer krachtig genoeg om de mijne Bitcoins. Mijnwerkers vond dat ze konden gebruiken krachtige grafische kaarten, echter, door te gaan met de mijne.

Elektriciteitskosten en rekenkracht eisen blijven stijgen echter snel en hardware experts maken van field-programmable gate arrays (FPGA's). FPGA's zijn in wezen op maat gemaakte hardware speciaal gemaakt voor de mijnbouw Bitcoins. Ze beschikken over voldoende vermogen, maar verbruiken lage hoeveelheden energie. Zelfs zo, FPGA's werd al snel ontoereikend en uiteindelijk computer hardware bedrijven begonnen met de productie BitCoin mijnbouw specifieke chips, aangeduid als ASIC, voor het enige doel van de mijnbouw. ASIC's vertegenwoordigen de theoretische limiet van Bitcoin mijnbouw hardwareand zijn ontworpen vanaf de grond opgebouwd om krachtig zijn, maar weinig elektriciteit verbruikt. Beide stukken hardware zijn moeilijk uit te leggen, maar het volstaat te zeggen dat ze zijn krachtig en energiezuinig elektriciteit.

Een van de belangrijkste functies van Bitcoin miningis dat het verbindt de munt om een ​​werkelijke waarde. Op dit moment zijn de meeste valuta's uit slechts papier of goedkope metalen zonder goud, zilver, of een andere vorm van steun. Niet alleen dat, maar centrale banken kunnen nieuw geld naar believen te creëren. In zekere zin, de meeste valuta hebben slechts waarde omdat we geloven dat ze doen. Door binden Bitcoins het oplossen complexe vergelijkingen, mijnbouw wekt een bepaalde inherente waarde in de munten. Op zijn minst, Bitcoin mijnbouw zorgt ervoor dat de munten daadwerkelijk moet worden gemaakt door middel van een proces dat inspanning en input vereist, dat de centrale banken zo veel geld gewoon kunnen maken als ze willen.

Verder zijn er slechts 21 miljoen Bitcoins beschikbaar om te worden gedolven. Op dit moment, deskundigen schatten dat ongeveer de helft van alle Bitcoins met succes zijn gedolven. Mijnbouw systeem is ontworpen om een ​​vergelijking op te lossen in tien minuten gemiddeld. Om de vier jaar, maar het aantal Bitcoins toegekend per succesvolle blok gedolven zal worden gehalveerd. Dit zal de doorstroming van Bitcoins aanzienlijk vertragen in de markt.

Dus moet je betrokken raken bij Bitcoin mijnbouw? Eerlijk, tenzij je van plan om de duizenden dollars het vereist nu de juiste apparatuur te kopen investeren, mijnbouw is waarschijnlijk niet de moeite waard. In dit stadium zal alleen serieuze bedrijven of personen met grote voorraden van het kapitaal van de middelen om de krachtige en energiezuinige apparatuur die nodig is om de complexe vergelijkingen op te lossen kopen.

En als u denkt over het investeren in de apparatuur, moet je worden gewaarschuwd: het is een hoog beleggingsrisico. De juiste hardware kan nu kost 20.000 dollar of meer en meer concurrentie op de mijne munten wordt steeds groter. Niet alleen dat, maar Bitcoins zijn een dergelijke nieuwe vorm van valuta dat niemand is echt zeker hoeveel ze eigenlijk waard. Bitcoin valutamarkten hebben wilde schommelingen gezien, stijgende tot meer dan 250 dollar per munt, voordat kelderende terug tot minder dan $ 100 dollar binnen een kwestie van dagen. Dus voordat je het spaargeld van je leven te investeren, moet je wat tijd nemen om verder onderzoek te doen.

Gerelateerd nieuws


Post ICO

Bitcoin-mijnfabrikant HashFast schakelt resterende activa uit en veilt deze

Post ICO

De Belgische minister van Financiën voorspelt geen problemen tussen de nationale bank en Bitcoin

Post ICO

Bitcoin-uitwisseling Kraken steekt de Canadese grens over

Post ICO

Apple tegen Bitcoin en wat wil het postkantoor van Bitcoin? Nieuws update

Post ICO

De aankoop van Lemon wallet door LifeLock wist alle verwachtingen ten aanzien van Bitcoin-ondersteuning

Post ICO

Australische welzijnsaanvragers moeten nu cybervaluta-activa aangeven

Post ICO

Bitcoin-basis om de kernontwikkeling te stimuleren via nieuwe series evenementen

Post ICO

9 Cryptocurrency-geïnspireerde games die je zou moeten spelen

Post ICO

Bank of England en London School of Economics sluiten zich aan bij het Bitcoin-forum

Post ICO

Bitcoin-industriedeskundigen moeten hun educatieve inspanningen nu opvoeren

Post ICO

De verklaring van BaFin uit 2011 geeft enkele richtlijnen aan Bitcoin-bedrijven in Europa

Post ICO

Adam Draper Toegevoegd aan Cryptolina