Accumulatie van blokken | Dutch.lamareschale.org

Accumulatie van blokken

Accumulatie van blokken

Vraag:

Ik heb begrepen na het bekijken van de video's is dat elke transactie is gegroepeerd in een blok en toegevoegd aan de keten na verificatie. Als de ketting groeit na verloop van tijd, zou niet een mijnwerker steeds krachtigere supercomputers voor de mijnbouw nodig? Zou het niet het systeem bereiken een choke-punt waar de mijnbouw onmogelijk wordt? Dit is een enorm verwarrend systeem voor een gemiddelde persoon als ik en ik kan zien dat de complexiteit ervan de beperking daarvan in de toekomst voor de gemiddelde mens zal zijn. Het zal eindigen geïnstitutionaliseerde waar de instellingen "zorgen voor ons". Gewoon meer grote bro imo. Ik ben waarschijnlijk verkeerd over deze analyse. Corrigeer me.

Antwoord:

Hallo Ed,
Het heet mijnbouw moeilijkheidsgraad en gevolg van het, is het moeilijker om mijn nieuwe munten na een bepaalde hoeveelheid van blokken gedolven. Hier kan jeAcepting bitcoin voor consultancy leersystemenVraag:

Hi guys... De liefde voor de informatie op uw site en video's. Im van middelbare leeftijd en een newbie op Bitcoin. Het lijkt alsof ik een hele nieuwe language.My vraag te leren. Is Ik ben een kleine business consultant. Ik heb een website. Ik wil om de betaling te nemen voor mijn consultancy diensten. Ik ben niet een detailhandelaar, kan men zeggen 5-10 betalingen per week. Hoe zou ik gaan over het a) het bevorderen van dat ik accepteren Bitcoin betalingen en 2) wat bicoin portemonnee adres moet ik geef ze. Alle hulp / advies zou geweldig zijn. Ps. Net gaf je een leuke stop op Twitter.

Antwoord:

Hoi Mark,
Zodra u meer vertrouwd zijn met Bitcoin bent, kunt u een geschikte bericht toe te voegen aan uw website en / of uw facturen. Je zou zelfs kunnen sturen een e-mailbericht aan uw klanten, hen te laten weten over je laatste optie betaling. Ik stel voor dat u kennis maken met de eerste Bitcoin worden, als uw klanten kunnen ook vragen stellen over het. Je moet ook de basis om te accepteren en betalingen op te slaan veilig te begrijpen.

Geen reacties


Toevoegen als uitwisselingen tweewegverificatie vereisenVraag:

U dient toe te voegen aan uw beoordelingen van de uitwisseling etc als ze 2-weg authenticatie vereisen.
Voor iemand zoals ik, zonder een mobiel apparaat en die wantrouwt Google zo veel dat hij gewoon de Chrome-browser te installeren, coinbase is uit den boze omdat u bijvoorbeeld een van de twee nodig hebt om ze te gebruiken. Zelfde met tal van andere diensten, dus dit zou een waardevolle informatiebron voor velen

Antwoord:

Hey Frank,
ben ik het volledig mee eens, ik probeer Google mezelf te vermijden zoveel mogelijk. Ik kreeg een Trezor in plaats van een Ledger om dezelfde reden. Echter, ik denk dat het gewoon aangenomen dat iedereen heeft een mobiele telefoon deze dagen. Er zijn zeker beurzen waar net een e-mail kan worden volstaan. De enige fiat-crypto-uitwisseling die ik kan bedenken op dit moment als dat is Bitfinex, maar ze klanten niet langer dienst US. Ik herinner me niet Kraken die een mobiel nummer, dus ik zou aanraden om ze uit.

Geen reacties


Voeg Satoshi toe aan USD aan mijn kraan en je voegt mijn banner toe?Vraag:

Hi Ofir, Beschouwt u mij via de link om je Simple Satoshi tot USD converter op mijn kraan Bustedfaucet.com en je kon mijn banner ergens werpen op uw site?

Antwoord:

Hey Logan,
voel je vrij om te linken naar de Satoshi tot USD conversie op jouw site, maar ik zal niet in staat zijn om ad uw banner op de site gratis, dit is hoe ik houd de site in de lucht. Als u advertenties wilt kopen hier zijn de tarieven:

Adverteren op 99 Bitcoins


Ofir

Geen reacties


Adres uitgeschakeldVraag:

Geachte heer / Mam
Pls. Helpen

Antwoord:

Laatst bijgewerkt op 15 oktober 2017 om 10:02

Hi Sunil,
Uw adres wordt automatisch uitgeschakeld als u de kraan regels overtreden. De kraan regels is hier te vinden. Meestal uw adres wordt automatisch uitgeschakeld door het systeem als een van de regels zijn gebroken.

Reacties:

Gewijzigde e-mails evenals een nieuw apparaat, zodat Coinbase is het verzenden van een vergunning om een ​​e-mail die niet meer bestaat. Wat moeten we doen?


Adres uitgeschakeldVraag:

Laatst bijgewerkt op 20 december 2017 om 03:11

Sir im proberen om in te loggen in en vul de captcha maar zijn te zeggen dat mijn adres is deactiveert pls me helpen.

Antwoord:

Hallo Danny,
Uw adres wordt automatisch uitgeschakeld als u de kraan regels overtreden. De kraan regels is hier te vinden. Meestal uw adres wordt automatisch uitgeschakeld door het systeem als een van de regels zijn gebroken.

Reacties:

Hoi, in de meeste gevallen onze gebruikers zijn uitgeschakeld omdat ze gebruik maakt van een VPN, die niet is toegestaan. U kunt ons een bericht met behulp van dit formulier te sturen: https://99bitcoins.com/contact/with uw e-mail en BTC-mailadres en we kunnen controleren.

Hi Zsofia,
ik ben geconfronteerd met hetzelfde probleem als Dina Zayed mijn adres is uitgeschakeld en ik niet breken een van de regels.

Hi Zsofia,
Ik ben ook geconfronteerd met hetzelfde probleem maar ik ben niet het breken van een van deze regels, ik denk dat het probleem !!!!

Gerelateerd nieuws


Post Litecoin

Bitcoin ATM 3

Post Litecoin

Papieren portefeuille-adressen

Post Litecoin

Privésleutel voor forking

Post Litecoin

Bitcoin verhoogt waardering

Post Litecoin

Hoe kan ik mijn online winkel toevoegen aan Wie accepteert Bitcoin-pagina?

Post Litecoin

Geld terugkrijgen van een zwendel

Post Litecoin

In mijn portemonnee stappen

Post Litecoin

Multi cryptocurrency wallet?

Post Litecoin

Alt munt

Post Litecoin

Ontvang nooit munten na inschrijving

Post Litecoin

Is dit een investering een oplichterij?

Post Litecoin

Ik heb geïnvesteerd in 3D-munten