Alt munt | Dutch.lamareschale.org

Alt munt

Alt munt

Vraag:

Mocht u koopt een stel goedkope GPU's en hebben ze allemaal de mijnbouw de meest winstgevende munt of hebben 1 of 2 dure GPU's mijnbouw de meest winstgevende munt

Antwoord:

Hey Isiah,
Tip: de Radeon RX 480 is een van de meest efficiënte kaarten rond.

Geen reactiesAltcoin-hardwareportemonneeVraag:

Heb je enig artikel over altcoin Hardware Wallets? Tijdens het zoeken op wiki.bitcoin.it vond ik slechts één altcoin HW portemonnee, en dat was ook voor Ethereum alleen voor nu. Het zou geweldig zijn als je schrijft over altcoin hardware portefeuilles, als de markt van altcoins is ook een opkomende markt.

Antwoord:

Hi Tony,
beide Trezorand Ledgersupports verschillende altcoins, kunt u de recensies over deze hardware portefeuilles onder de koppelingen te controleren.

Geen reacties


Altcoiner.net is het legit of een scam?Vraag:

Hallo Ik ben op zoek naar een legit mijnsite cloud aan mijn bitcoins investeren vinden en vond Altcoiner.net is er legit of een scam? Ook vond ik Ethtrade.org dat van deze twee sites bieden de meest winstgevende voor mijn investering?

Antwoord:

Hallo Emily.
Succes!

Reacties:

SCAM van de hoogste graad

Kaart, wat maakt je zegt Altcoiner.net is een scam?


Altcoiner.net Afsluiten?Vraag:

Weet u of dit HYIP is uitgeschakeld? Alle uitgaande transacties worden in afwachting van als van afgelopen vrijdag nog de site is nog steeds volledig functioneren. Dank je

Antwoord:

Hey Scott,
hoop dat je niet te veel geld in gestopt.

Geen reacties


Alternatieve uitwisselingenVraag:

Hi Zsofia,

Is er een alternatief vertrouwde uitwisseling afgezien van Bitstamp die ik kan gebruiken om XRP kopen? Ik ben niet comfortabel met het niveau van KYC eisen die Bitstamp verzoeken.

Antwoord:

Hoi Brian,

Vrijwel alle beurzen die fiat hanteren zullen dit soort KYC hoepels om door te springen te hebben. Echter, net als Zsofia zei, je kunt dit gedoe te vermijden door het kopen van Bitcoin behulp van een anonieme methode. De aankoop van BTC rechtstreeks van een individu via de LocalBitcoins.com site of Bobi app zijn de aanbevolen methoden.

U kunt dan wisselen deze BTC voor Ripple op een enkel crypto-uitwisseling zonder veel verificatie te doen. Voor de volledige uitwisseling, check out Poloniex.com, HitBTC.com of Cryptopia.co.za (er zijn veel meer opties!) En voor een snelle, lichte uitwisseling, probeer Changelly.com of Shapeshift.io.


Alternatief voor Transferwise om BTC te kopen via internationale bankoverschrijving (I Have a Xapo-account en het lijkt de goedkoopste optie)Vraag:

Is er een andere zeer goedkoop alternatief voor transferwise te bitcoins gebruik maken van internationale overschrijving kopen? De Ecuadoraanse Bank kosten zijn erg duur, dus het is bijna onmogelijk om te kopen om de marktprijs. (Ik heb een account in xapo)

Antwoord:

De goedkoopste die ik heb gevonden in Bitstamp en dat is wat ik gebruik, maar je zult nog steeds de bankkosten in verband met de overdracht.

Reacties:

Debetkaarten zijn duur omdat ze chargeback (meer daarover hier toe te staan:
BTC-E is al een lange tijd en is de goedkoopste, maar het is ook niet-gereglementeerde voor zover ik weet dus wees voorzichtig met uw geld.

Ik realiseerde me dat de prijs in BTC-e is de goedkoopste die ik heb gevonden. Het lijkt erop dat ze werken met bankoverschrijving. Is er een goedkoopste alternatief voor debetkaarten, cuz coinmamma en CEX zijn nu duur. (Ze werken wereldwijd)


Amd HD 5450 en 6350 grafische kaart op een desktop dell optiplex 780Vraag:

Gelieve Ik heb AMD HD 5450 en HD 6350 grafische kaart op een desktop dell optiplex 780.pls advies hoe deze te gebruiken voor mining.the beste currencey de mijne en de beste hoge kloksnelheid met naverbrander, de beste mijnbouw app en het zwembad te gebruiken.... Dank u meneer.

Antwoord:

Hi Lawrence,
We hebben enkele gidsen voor de mijne Ethereumor Zcash, kunt u deze controleren voor de installatie. U kunt controleren https://whattomine.com/ die munten zijn de meest winstgevende voor u om de mijne.

Geen reacties


En is er een vergoeding om heen en weer te gaan bitcoinVraag:

Zodra ik beetje munt portemonnee gaan naar de lokale bevolking die er niets mee te maken heeft met bitcoin Ik hoef het overbrengen terug naar dollars en hoeft te betalen zijn geweest is er een vergoeding te gaan heen-en-weer hoe je Bitcoin het gala te zetten, zodat ik kunt betalen mijn loodgieter etc.

Antwoord:

Hi Michael,
om Bitcoin om te zetten in chartaal geld, dan moet je om het te verkopen, ofwel aan een persoon, een Bitcoin geldautomaat of door middel van een uitwisseling. Er zullen kosten verbonden, ja. Eerst een mijnbouw munt om uw Bitcoin sturen naar de koper / ATM / uitwisseling en dan wat in rekening worden gebracht door de ATM / uitwisseling en koper (als je een soort van escrow dienst te gebruiken om uw handel te beveiligen met hen). Deze kosten zijn variabel, maar moet redelijk laag zijn.

Geen reacties

Gerelateerd nieuws


Post Litecoin

Vraag voor Steven Hay

Post Litecoin

Coinbase tot paxful portemonnee?

Post Litecoin

BitPay-app

Post Litecoin

Bitcoin Gambling review

Post Litecoin

Is mijn Bitcoin-portemonnee hetzelfde als het openbare Bitcoin-adres?

Post Litecoin

Antminer kopen

Post Litecoin

Hoe kan ik mijn online winkel toevoegen aan Wie accepteert Bitcoin-pagina?

Post Litecoin

Papieren portefeuille-adressen

Post Litecoin

Hoeveel bitcoin kan ik vandaag de mijne gebruiken met een Antminer S5

Post Litecoin

Microhash is een gevaarlijke zwendel

Post Litecoin

Hoe betaal ik

Post Litecoin

Bitcoin mining speed (cpu)