Zijn bitcoin belastbaar? | Dutch.lamareschale.org

Zijn bitcoin belastbaar?

Zijn bitcoin belastbaar?

Vraag:

Laatst bijgewerkt op 25 augustus 2016 om 11:56

Ik wil weten of ik nodig om belasting te betalen voor mijn Bitcoins? Ik woon in Noorwegen.

Antwoord:

De juridische status van Bitcoin is afhankelijk van het land waar u woont. Ik stel voor raadpleging van een advocaat, afhankelijk van waar u woont om te beslissen hoe en wanneer je moet worden belast op uw Bitcoins.

Geen reactiesZijn bitcoin altcoin loterijen legitiem of een scam?Vraag:

Onlangs heb ik een paar aanbevelingen gezien dat als je nog had bitcoin mijnwerkers of gedachte over het krijgen in Bitcoin mijnbouw dan krijgen in een mijnbouw loterij beter dan een zwembad zou zijn, aangezien de eenheid van het werk is nu zo groot. Een van de plaatsen die ik heb gezien gesuggereerd wordt genoemd Nicehash. Heb je ervan gehoord? Geprobeerd, etc?

Antwoord:

Hi Mike,
ik heb gehoord van de naam in de post, maar heeft nog niet naar kijken. Ik stel voor de behandeling van alle Bitcoin mijnbouwbedrijven met de nodige voorzichtigheid. Zorg ervoor dat u dit leest voordat forwardas de meeste van deze sites zijn ofwel niet rendabel of gewoon uit oplichting.

Geen reacties


Zijn plug-in-upgrades moeilijk?Vraag:

Ik heb gelezen dat er problemen met het upgraden van plug-ins met behulp van zip-bestanden, bijvoorbeeld hier, Gemakkelijk Theme and Plugin upgrades kan zijn. Gaat u de invoering van de plug-in op wordpress.org elk gewenst moment? Of heb je nog een advies / instructies voor het handmatig upgraden? Die plug-in gekoppeld boven leek niet te laatste tijd toch werken.
Andy

Antwoord:

Ik ben nog steeds debatteren over de vraag of deze op WordPress.org zetten. De enige reden om niet te is omdat ik wil niet te hebben om de plugin zowel hier en daar te houden. Als u handmatig wilt upgraden moet je gewoon de plaats van de wp-content / plugins / 99bitcoins-BTC-kraan tevreden met de nieuwe versie.
De plugin je hier gedeeld is geweldig, ik zal het zelf proberen, aangezien dit proces is inderdaad een beetje omslachtig.

Reacties:

Zal proberen om ze toe te voegen toen ik de tijd te krijgen.

Dat is goed, ik zal de plug-in opnieuw volgende keer te proberen, het is meer waarschijnlijk ik iets verkeerd deed dat er iets mis is met de plug-in. Ik moest de kraan weer op te bouwen vorige keer, maar dat is niet goed als je feitelijke gebruikers, dus nu is de beste tijd om uit te vinden. Sommige stap-voor-stap instructies voor het upgraden (voor dummies) op de downloadpagina zou nuttig zijn.
Andy

Bedankt voor me te laten weten, geweldig. Goed werk doen van deze plug-in.

We hebben net geïmplementeerd automatische update van de plugin, zodat u kunt werken vanuit de WP dashboard.


Zijn hun toegewijde ethereum mijnwerkers?Vraag:

Hoi! im nieuw voor de hele crypto-currency ding en ik vroeg me af of er was gewijd mijnwerkers (im niet zeker of dit de juiste term, maar im verwijzend naar dingen, zoals de Antimer S9) voor valuta's anders dan Bitcoin zoals litecoin of ethereum of als die dedicated hardware mijnwerkers konden worden geprogrammeerd om de mijne die andere valuta's

Thanks
-dustin

Antwoord:

Hi Dustin,
Bepaalde munten hebben geprobeerd om hun algo resistent tegen ASIC's te maken door het maken van de belangrijkste verwerking hulpbron RAM-geheugen in plaats van berekeningen per seconde (RAM kosten min of meer hetzelfde voor iedereen en iedereen heeft toegang tot high-end RAM, maar het ontwikkelen van ASIC chips die meer van een bepaald type berekeningen per seconde kan uitvoeren wat leidt tot grote asymmetrie tussen ASIC en GPU / CPU mijnbouw vermogen).

Geen reacties


Gaat u ips toevoegen aan WordPress plug-in?Vraag:

Hey ik ben gewoon benieuwd of je ooit gaat ips toe te voegen aan de wordpress plugin voor Bitcoin?

Antwoord:

U kunt naar "statistieken" en zie de top beweren adressen en IP-adressen. Ik zie geen punt in slechts een lijst van alle IP die beweert, is er veel meer logica in de consolidatie van de hoogste eisen IPs zoals aangegeven in dat tabblad.
 

Reacties:

Je weet hoe faucethub heeft waar ze adressen en ips te tonen en beweert zoiets moet gaan in de plugin zodat wij als admins de info zal weten als je wat ik zeg

Ook wanneer een gebruiker zijn Bitcoin adres binnenkomt in hun profiel is er een manier waarop ik kan het zien als een admin? of is alleen dat private info

Wat bedoel je "ips toe te voegen" - Hey Josh, ik niet begrijp de vraag? De kraan volgt momenteel gebruiker ips

Niet zeker of ik begrijp nog steeds -je kan ook de zwarte lijst IP-adressen, alsmede via de plugin

Ik dacht dat het gemakkelijk zal zijn voor ons admins aan de ips zwarte lijst omdat er een manier om de zwarte lijst een Bitcoin-adres eens weet dat je kunt kijken op hun adres info, maar toch bedankt voor het antwoord

Gerelateerd nieuws


Post Litecoin

Is mijn Bitcoin-portemonnee hetzelfde als het openbare Bitcoin-adres?

Post Litecoin

Hoe kan ik mijn online winkel toevoegen aan Wie accepteert Bitcoin-pagina?

Post Litecoin

Een kraan maken

Post Litecoin

Hoe kan ik mijnen voor een bitcoin, manieren om Bitcoin te exploiteren en welke mijnsoftware het beste is ?????

Post Litecoin

Coinomi

Post Litecoin

Is dit een investering een oplichterij?

Post Litecoin

Nieuwe Duitse co. bitnake.com, in de btc-ruimte, is een oplichterij recht uit de poort!

Post Litecoin

Coinbase-applicatie

Post Litecoin

Cloud mining tegen het kopen van bitcoin?

Post Litecoin

Hoe kan ik gratis bitcoins krijgen

Post Litecoin

BTC-transactie vastgelopen - wat kan ik doen?

Post Litecoin

In kwestie - Een groot gat in de blanco niet ingevuld in de grote afbeelding. Of een groot vraagteken in het niet optellen van een idee, niet voordat het is uitgelegd en dus nooit wordt begrepen