Beste Dash Mining Hardware - Antminer D3 review | Dutch.lamareschale.org

Beste Dash Mining Hardware - Antminer D3 review

Beste Dash Mining Hardware - Antminer D3 review

Evan Duffield, de maker van Dash (voorheen bekend als Darkcoin en xcoin daarvoor) statedthat Dash X11 proof-of-werk-algoritme was bedoeld om de mijnbouw ontwikkeling curve Bitcoin reproduceren. Zijn controversiële 32% premine scamaside heeft Dash mijnbouw inderdaad gevorderd door de bekende fasen vastgesteld door Bitcoin: CPU mijnbouw, GPU mijnbouw, en nu ASIC mijnbouw.

De Antminer D3 uit Bitmainis de op dit moment de meest efficiënte ASIC mijnwerker voor Dash. De D3 eerste productie run begonnen met het verschepen in het midden van 2017 en was al snel uitverkocht, omdat het een grote prestatie voordeel aangeboden over de concurrerende ASIC en GPU mijnwerkers.

Net als bij Bitcoin en litecoin ASIC's, Bitmain was niet voor het eerst op de markt met een Dash mijnwerker; die eer behoort tot de iBeLink DM384M, die werd uitgebracht in 1Q16. Echter, zoals met Bitcoin en litecoin ASIC's, Bitmain's product biedt piek elektrisch rendement. Duffield's intentie om Bitcoin mijnbouw progressie spiegel was zeker voldaan!

De Antminer D3 Hashrate Vergeleken

De D3 bereikt een indrukwekkende hashrate 15 GH / s terwijl het verbruiken 1200W van elektriciteit. Het realiseert een rendement van 1,6 J / MH. Dit is een aanzienlijke verbetering van de iBeLink DM384M, die op 384 MH / s levert. Om dit in perspectief te plaatsen, de D3 krijgt bijna 40 keer de hashrate voor slechts ongeveer 1,7 maal het stroomverbruik.

Voor een eerlijker vergelijking, rekening houden met de Baikal Giant-A900 X11 ASIC. The Giant, de voormalige leider van de mijnbouw veld X11, hashes 900 MH / s voor slechts 216W. Echter, de D3 krijgt meer dan 15 keer deze hashrate voor minder dan zes keer het stroomverbruik. De A900 heeft echter het voordeel van de mogelijkheid om de mijne vijf algoritmes in aanvulling om Dash X11.

Tenslotte iBeLink's nieuwste aanbod, de DM11G, behaalt 11 GH / s en trekt 810W. Dit betekent dat het krijgt 73% van hashrate de D3 voor 67,5% van de energie! Het enige nadeel is de DM11G de steile upfront kosten, meer dan het dubbele van de D3. Als u in staat om een ​​te krijgen tegen een betere prijs bent, moet je zeker overwegen om het als een sterke concurrent op de D3.

D3 en PSU Kosten

Bitmain verkoopt de D3 voor ongeveer $ 2.700, minus verzendkosten en een voeding. Echter, de partij september snel uitverkocht, en de eerstvolgende partij zal in november beschikbaar voor $ 1.450. Bitmain aanbevolen APW3 ++ macht supplyadds nog eens $ 105. U kunt echter gebruik maken van elke ATX PSU met het juiste vermogen en connectoren.

Zelfs op $ 2.700, de D3 is de duidelijke leider in termen van waarde. Zijn naaste concurrent, de DM11G, kost maar liefst $ 6.000 voor iBeLink. Baikal's Giant is momenteel niet beschikbaar, behalve van resellers en tweedehands, waar het over het algemeen verkoopt voor ongeveer $ 2.200. Echter, de superieure prestaties van de D3 betekent dat het sneller betalen voor zichzelf een stuk (in de veronderstelling Dash mijnbouw winstgevend blijft).

D3 gewicht en de grootte

Om u te laten weten wat te verwachten in termen van verzendkosten, de D3 weegt 5,5 kg en de PSU weegt 3 kg. De D3 afmeting 320 x 130 x 190 mm. Het lage gewicht en de geringe afmetingen steken gunstig af bij andere X11 mijnwerkers; de DM11G bijvoorbeeld 21 kg weegt en meet 490 x 350 x 180 mm.

X11 Mining Overwegingen

Dash USD prijs is de laatste tijd gestegen, ervoor te zorgen dat de munt winstgevende naar de mijne blijft. Echter, Bitcoin de recente prijsstijging sterk overtrof Dash:

Dash doet het goed in US dollars, maar de prestaties is middelmatig wanneer geprijsd in Bitcoins.

Volgens Coinwarz.com, het was 128% meer rendabel om de mijne Dash dan het was om Bitcoin delven in augustus 2017. Dit was echter slechts de helft van de twee weken gemiddeld 227%. Deze dalende winstgevendheid is te wijten aan twee factoren:

1) Bitcoin's grotere waardering:

Uit meer dan duizend altcoins, 15e plaats is pretty darn goed.

2) snel stijgende Dash moeilijkheid tarief als high-powered ASIC's worden op grote schaal:

Bitinfocharts.comshows Dash moeilijkheid stekelige sinds X11 ASIC's beschikbaar kwam in het begin van 2016.

Is de D3 rendabel?

Wilt u een idee van uw potentiële rendement van een D3 te krijgen, de CoinWarz Dash mijnbouw calculatoris behulpzaam. Houd er echter rekening mee, dat probleem is vrijwel zeker blijven stijgen, en de prijs Dash kan zowel dalen. Echter, gebaseerd op een statische prijs en moeite, de rentabiliteit beeld is als volgt:

Volgens de rekenmachine, met het benaderen Amerikaanse gemiddelde kosten van elektriciteit van $ 0,10 / kWh, de D3 kan betalen voor zichzelf in minder dan drie weken! (Let op: Dit was het geval voor het moment van schrijven van dit bericht Gelieve te controleren of er bijgewerkte statistieken op de website van Coinwarz's.).

Dat is ongelooflijk snel de meest recente Bitcoin mijnwerkers uit Bitmain kan een jaar of langer duren. De verwachte jaarlijkse winst van bijna $ 50k zijn waarschijnlijk zeer onrealistisch. Toch lijkt de D3 om een ​​goede investering op papier.

Hoe de D3 kopen

Net als elk ander miner van Bitmain, The Antminer D3 verkoopt in batches. Om de paar maanden een nieuwe partij komt. Het is de moeite waard een kijkje op Bitmain's D3page om te zien wanneer de volgende partij zal het schip. Ook Bitmain's Twitter profilehas nuttige informatie over aankomende releases.

Merk op dat de D3 is ook tweedehands of via preorder van verschillende verkopers. Hoewel bepaalde ASIC leveranciers fair deals kunnen aanbieden, zullen de meeste verkopers op eBay of Amazon een premie in rekening brengen voor het krijgen van deze "geld drukmachine" voorsprong op de volgende batch.

Een preorder met Bitmain is waarschijnlijk de veiligste manier om de D3 te kopen. Terwijl de lokale resellers deze sneller zal naar u worden verzonden en kunt u ontwijken invoerrechten, moet u zich ervan bewust dat veel scam resellers bestaan ​​en kunnen gebruik maken van de vraag naar nieuwe mijnbouwmachines. Als u koopt via een reseller, ervoor te zorgen dat ze zijn gerenommeerde eerste. Wij persoonlijk werd verbrand door zo'n oplichter op Amazon ook.

Verzendkosten en tijden van China moet ook rekening worden gehouden. Bepaalde resellers beloven snelle levertijden en goedkope verzending binnen de Verenigde Staten (en sommige andere regio's). Lange vertragingen in de verzending te eten in de verwachte winst; als anderen hun D3s ontvangen en beginnen mijnbouw, mijnbouw moeilijkheidsgraad stijgt dienovereenkomstig. Merk op dat in tegenstelling tot Bitcoin de vertraging van twee weken, moeite Dash retargets ongeveer elke twee minuten en veertig seconden, of met elk nieuw blok gevonden.

The Bottom Line: Is de Antminer D3 de moeite waard?

Hoewel andere fabrikanten werken aan nieuwe Dash ASIC's, nu de Antminer D3is de best beschikbare X11 mijnwerker. Uw opties zijn om naar te kijken en wachten op een betere mijnwerker of om de D3 zo snel mogelijk aan te schaffen.

Gerelateerd nieuws


Post Tacocoin

Mijn investering bij BTCJam ging gewoon door

Post Tacocoin

AvaTrade Bitcoin Trading beoordeling

Post Tacocoin

Jaxx Wallet-beoordeling - Een All Around Bitcoin-portemonnee

Post Tacocoin

Bitstamprevisie: is het de goedkoopste ruil voor het kopen van Bitcoin?

Post Tacocoin

Coinbase review: 6 controversiële kwestie waar je je bewust van moet zijn

Post Tacocoin

Bitbay beoordeeld: Bitcoins kopen in Polen

Post Tacocoin

Bitclub Netwerkreview en analyse

Post Tacocoin

Geef de gave van Bitcoin voor kerst - Bitcoin cadeau-ideeën

Post Tacocoin

The Billion Coin (TBC) review - Hoe een oplichting buste wordt

Post Tacocoin

Bitseed review - Een Plug & Play volledig Bitcoin-knooppunt

Post Tacocoin

TREZOR tegen LEDGER - Review van hands-on hardware-portefeuilles

Post Tacocoin

BTC Robotreview - is het een scam? Echte resultaten van bitcointalk-gebruikers