De beste Litecoin-mijnbouwhardware - Antminer L3 Scrypt Miner review | Dutch.lamareschale.org

De beste Litecoin-mijnbouwhardware - Antminer L3 Scrypt Miner review

De beste Litecoin-mijnbouwhardware - Antminer L3 Scrypt Miner review

Bitmain zijn (in) beroemd in de Bitcoin wereld, niet alleen voor het produceren van de snelste beschikbare ASIC mijnwerkers maar ook voor hun AsicBoostand Antbleedscandals. Met de krachtige L3 Scrypt mijnwerker, hebben Bitmain uitgebreid naar litecoin mijnbouw. Nogmaals, hun producten leveren de meest hash voor uw geld... Maar als de L3 snel was uitverkocht op Bitmain's op te slaan, moet je proberen om het elders te kopen of in plaats daarvan kiezen voor Bitmain's verbeterd model, de L3 +?


Een zeldzame L3 op eBay verkocht. Let op de single-ontwerp van de ventilator en houten planken. Weegt 2,5 kg.

Beide types L3 gebruiken dezelfde BM1485 chips; Alleen het aantal verschilt. De Antminer L3 + wezen een L3 tweemaal de hash snelheid en tweemaal het opgenomen vermogen. Toch is het bepalen van het juiste model en het kopen van de juiste verkoper is nog steeds een vrij moeilijke beslissing!

Als u geïnteresseerd bent in ernstige Scrypt mijnbouw bent, deze beoordeling is bedoeld om u genoeg informatie om een ​​weloverwogen beslissing tussen de verschillende L3 (+) opties om uit te komen geven.


De dual-fan L3 + ziet er echt vergelijkbaar met de SHA256 mijnbouw S9, maar is ongeveer 1 kg zwaarder.

5 belangrijkste dingen die je moet weten voordat het kiezen van een L3

De Antminer L3 heeft een concurrerend Hashrate

De L3's hashrate is een indrukwekkend ~ 255 MH / s. Dit tarief wordt overtroffen door de ~ 504 MH / s van de L3 + en ~ 280 MH / s van de A4 Dominator door Innosilicon.

Raw hashrate niet het hele verhaal wel vertellen. Of je nu gaat voor een L3 of L3 +, heb je een grote efficiency ten opzichte van andere mijnwerkers, zoals de A4, KNV Titan of enig overgebleven GPU mijnwerkers hebben. Als gevolg hiervan, moet u aanzienlijke winst te maken - in ieder geval tot L3 modellen geworden op grote schaal verspreid... Natuurlijk, de winstgevendheid is ook afhankelijk van het verkrijgen van de L3 tegen een goede prijs!

Volgens de mijnbouw rekenmachine, tegen de huidige prijs en de moeite litecoin en uitgaande van een baseline 10c per kWh voor de kosten van elektriciteit, zal een L3 produceren: 3,5 LTC, ter waarde van $ 165, per week!

In een jaar, kon de L3 maken maar liefst 183 LTC, of ​​$ 8641 - hoewel het bereiken van een dergelijk rendement is onwaarschijnlijk, aangezien litecoin de moeite zeker zal stijgen als meer van deze producten op de markt.

De Antminer L3 verbruikt weinig elektriciteit

Werken uit de bovenstaande berekeningen, zou de Antminer L3'smodest 400W stroomverbruik bedraagt ​​slechts 10% van uw winst - $ 16,80 meer dan een week en $ 876 meer dan een jaar.

Het vergelijken van de L3 naar de A4 Dominator, het is duidelijk dat de L3 is bijna twee keer zo efficiënt. Overwegende dat de A4 brandt rond ~ 1000W aan 280MH / s te bereiken, de L3 slaagt erin om bijna hetzelfde hashrate krijgen van slechts ~ 400W. Verloop van tijd zal de L3 grotere efficiëntie (1,6 J / MH) leiden tot een steeds winst differentieel.

Volgens litecoin schepper, Charlie Lee, de L3 is 2,5x keer zo efficiënt als de A4:

De L3 + verbruikt ongeveer 800W te krijgen ~ 500 MH / s; het dubbele van de stroom voor het dubbele van de hashrate. Dit betekent dat in termen van pure efficiëntie, is er zeer weinig te kiezen tussen een L3 en L3 +.

Let op: de L3 doet notcome met een PSU. Het is aan te raden dat u een goede, elektrisch-efficiënte voeding (PSU) te gebruiken voor het uitvoeren van een L3. De PSU moet hebben en vijf 6-pins connectors en moet voldoende reservecapaciteit hebben; tussen 600W tot 750W wordt aanbevolen. Efficiency is ook afhankelijk van PSU prestaties.

Antminer L3s zijn Light

Gewicht van slechts 2,5 kg (of 3 kg inclusief de verpakking), L3 is veel lichter dan de A4 Dominator, die een flinke 9,2 kg weegt. L3 + is ook vrij dik, een gewicht van 6,5 kg (inclusief verpakking).

De L3 wint zeker hier, net als het lichtgewicht ontwerp zorgt ervoor dat de verzendkosten naar beneden en maakt het ook mogelijk voor een veiliger stapelen / rekken van meerdere mijnwerkers.

Antminer L3s zijn relatief rustig

L3 single-ventilatorontwerp produceert minimaal 60 dB, terwijl de dubbele-fan L3 + emitteert van 75 dB tot 95 dB, afhankelijk van de omgevingstemperatuur.

De L3 is niet fluisterende genoeg om te draaien in uw slaapkamer, maar het moet niet te houden aan de buren ook wakker.

De Antminer L3 is zeer compact

L3 dimensies zijn een bescheiden 23 cm bij 13,5 cm bij 16 cm. Dit steekt gunstig af bij de iets grotere A4 Dominator, die 28 cm bij 26 cm bij 13 cm. L3 + het grootste veruit van 35 cm bij 13 cm bij 19 cm.

Antminer L3sare schaars en daarom vaak duur

Voor degenen die niet pre-order de Antminer L3from Bitmain in de aanloop naar de eerste release, het is nu alleen beschikbaar op de secundaire markten, zoals eBay, Amazon, AliExpress of dedicated crypto mijnbouw distributeur sites.

Diverse aanbiedingen, met name uit online markten, zal absoluut gouge u op de prijs, het opladen van ruim boven de initiële prijs Bitmain op de L3. Vooral als de aankoop van een nieuwe, onbekende crypto mijnwerker site, ervoor te zorgen dat u alleen bestellen van een gerenommeerde leverancier Verschillende scam sites hebben opgezet in het verleden, met de belofte - maar nooit leveren - Scrypt ASIC's.

Zoals de volgende batch van L3 + spoeling te verkopen voor iets minder dan $ 2000, zou het geen zin om te betalen veel meer dan $ 1000 voor een L3 te maken, gezien hun relatieve macht. Echter, zoals de L3 kan worden uitgesteld en zal waarschijnlijk weken duren om te verzenden, kan het zinvol zijn zo hoog als $ 1.500 te betalen... Dit is vooral het geval als u bent verzekerd van een snelle levering en kan een garantie die vergelijkbaar is met Bitmain oorspronkelijke 180 dagen krijgen (dit geldt ook voor de komende L3 + eenheden).

Zoals voor pre-bestellen van de L3 +, moet het redelijk veilig zijn. Terwijl crypto mijnbouw hardware pre-orders zijn notoir onbetrouwbare, hebben Bitmain steeds vastgehouden aan hun deel van de afspraak tot nu toe.

Voer de nummers en de risico's te evalueren alvorens een aankoop beslissing!

Is de Antminer L3 de investering waard?

De Antminer L3is een zeer solide allround prestatie, met enige bepaalde grootte, gewicht en lawaai voordelen boven de L3 +. In termen van efficiëntie, is het bijna identiek is aan de L3 +. Zoals het verouderingsproces A4 Dominator wordt overklast op de meeste fronten, zal uw keuze van een ASIC Scrypt mijnwerker komen neer op ofwel de L3 of L3 +. Prijs en beschikbaarheid zijn waarschijnlijk de beste determinanten.

Gerelateerd nieuws


Post Tacocoin

HitBTC beoordeeld: is dit de Next Big Exchange?

Post Tacocoin

Binance review: Is It a Legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

The Billion Coin (TBC) review - Hoe een oplichting buste wordt

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange beoordeling

Post Tacocoin

Antrouter R1 review - Antminers Wireless Miner

Post Tacocoin

Beginnersgids voor de beste VPN-services in 2016

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor beoordeeld - is het dat veilig?

Post Tacocoin

Bitseed review - Een Plug & Play volledig Bitcoin-knooppunt

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining review - Het is niet zo winstgevend als je zou denken

Post Tacocoin

Mijn nieuwe beste Bitcoin en altcoin-portemonnee - Exodus Wallet-beoordeling

Post Tacocoin

De beste Bitcoin Ad Networks beoordeeld

Post Tacocoin

Bitbay beoordeeld: Bitcoins kopen in Polen