Antminer S9 review - 6 dingen die u moet weten Alvorens te kopen | Dutch.lamareschale.org

Antminer S9 review - 6 dingen die u moet weten Alvorens te kopen

Antminer S9 review - 6 dingen die u moet weten Alvorens te kopen

Met de steeds toenemende problemen bij de mijne Bitcoins het wordt moeilijker en moeilijker om winst daadwerkelijk als een Bitcoin mijnwerker. Maar niet zo lang geleden de meest geavanceerde en efficiënte mijnwerker tot op heden werd geïntroduceerd - The Antminer s9.

De Antminer S9 lijkt te zijn om alleen Bitcoin mijnwerker nog steeds in staat om een ​​enigszins positieve ROI in de huidige omgeving te creëren. Vele recensies loven het product, terwijl anderen hebben hun twijfels. Dus besloot ik op te sommen alle voors en tegens in een eenvoudige beoordeling - hier is voor je...

6 dingen die je moet weten voordat het kopen van een Antminer s9

1. De Antminer S9 de meest krachtige mijnwerker op de markt

De Antminer s9 een hash snelheid van 12.93TH / s - + 7% (en niet 14 TH / s zoals geadverteerd soms), wat betekent dat ongeveer 0,5 Bitcoins kan genereren maandelijks. Dit is natuurlijk alleen de inkomsten en niet rekening houdend met de elektriciteit, mijnbouw pool vergoedingen, of hardware kosten. Ik rende de nummers tegen 3 verschillende Bitcoin mijnbouw calculatorsand ze allemaal hetzelfde resultaat te laten zien. Rond de $ 330 per maand van de zuivere inkomsten (op de wisselkoers van vandaag komt dit overeen met ongeveer 0,5 BTC).

De Antminer S9 is ook de meest efficiënte mijnwerker op de markt. Dit betekent dat het verspilt de minste hoeveelheid energie dan andere mijnwerkers daarbuiten. Rond 0.33BTC - Als je rekening met elektriciteit kosten in rekening brengen en zal je een beetje minder dan die genereren.

2. De Antminer S9 is de duurste mijnwerker op de markt

De prijs van de Antmier S9 varieert nogal. Op het terrein Bitmain's kun je het kopen voor $ 2400. Op Amazon kun je vinden voor zo weinig als $ 2700 en op eBayyou kan krijgen voor zo weinig als $ 2000 (dus dat is waarschijnlijk de beste plaats om te kijken).

Dit is de duurste mijnwerker op de markt van vandaag vanwege zijn superieure mijnbouw capaciteiten. Om break-even met uw investering die u zal moeten delven voor ongeveer 10 maanden rekening houdend met een gemiddelde elektriciteitsprijs kostprijs van $ 0,1 / KW. 10 maanden is een lange tijd in de Bitcoin universum en veel kan veranderen - mijnbouw moeilijkheid kan stijgen, wisselkoers zal schommelen en al deze maken het moeilijk te voorspellen hoe lang duurt het eigenlijk te nemen, zelfs in deze investering te breken.

3. U moet een extra PSU aan de Antminer s9 lopen

De Antminer s9 kan niet worden aangesloten op de muur, moet een PSU (voeding). Dus wanneer je koopt een Antminer in gedachten dat je nodig hebt om te besteden en extra $ 150 op een PSU te houden. Bitmain (Antminer de fabrikant) raadt het gebruik van APW3-12-1600-B2, die is te vinden op hun website, op Amazon of op eBayat verschillende prijsklassen punten ook.

Hier ziet u hoe de mijnwerker opgezet met de stroomvoorziening (merken hoe luid de mijnwerker krijgt zodra je het in werking):

Als u eigenaar bent van een voeding van een oude Bitcoin mijnwerker u misschien wel in staat zijn om te gebruiken dat ook. Bijvoorbeeld zou de EVGA SuperNOVA 1300 Watt GPU PSU werken ook met deze mijnwerker. Maar als je niet al in het bezit van een compatibele PSU zal het waarschijnlijk het beste om gewoon te kopen de APW3-12-1600-B2 en deze toevoegen aan uw initiële investeringskosten. Het zal waarschijnlijk niet veel meer dan enige andere oude PSU vindt u kosten.

4. U kunt overwegen om een ​​bos van S7S in plaats van één Antminer S9

Aangezien de meeste mensen waarschijnlijk zullen rush naar de nieuwe Antminer kopen S9 wilt u misschien overwegen om het oudere model (Antminer S7) tegen een gereduceerde prijs als gevolg van een lagere vraag. De Antminer S7 heeft ongeveer 33% van de hashing macht van de S9 (het draait op 4,73 TH / s), maar als je 3 gebruikt die kopen het zal waarschijnlijk minder kosten. Hier is wat een ervaren mijnwerker te zeggen had over de Antminer S9:

Mijn algemene cijfer is een 3,5 omdat deze geen 4. Verdienen Dit zijn grote mijnwerkers die kan vervangen ongeveer 3 S7S. Echter, de mijnwerker krijgt veel te warm over de S7S. Ik kan gemakkelijk lopen mijn 5 S7S in mijn garage in Florida op 55% (wat ik moet omdat iedere hoger en ze maken een luid gehinnik geluid), terwijl deze op 100% worden gehouden en nog steeds te warm. Ik kan gemakkelijk houd deze op 100% zonder hinniken lawaai probleem en zijn rustiger dan de S7. Als u wilt dat de s9s gebruiken dan zullen ze moeten worden in een veel betere gecontroleerde omgeving (die ik zal moeten om te komen met) als je wilt deze blijvend langer te houden.

Als je naar beneden gaan deze weg al is het belangrijk om de winstgevendheid te herberekenen als de Antminer s7 is minder energie-efficiënter dan de s9. Hier is een volledige vergelijking van de Bitcoin mijnbouw hardware beschikbaar.

5. Niet alle Antminer s9s zijn gelijk geschapen

Bitmain levert de Bitcoin mijnwerkers in batches. Elke partij verschilt van de ander en een andere hash tarief ook. Dus het is zeer mogelijk dat je jezelf zult vinden het kopen van een Antminer S9 die een hash van slechts 11,85 TH / s en niet 12.93 TH / s heeft. Dat is waarom het belangrijk is om de specificaties van de exacte mijnwerker u op zoek bent naar alvorens het te kopen weten.

Bijvoorbeeld, de huidige batch van Antminer s9s verkrijgbaar bij Bitmain zijn alleen 11.85TH / s, worden de krachtigere modellen uitverkocht. Echter, op eBayyou kunt nog steeds mensen die de verkoop van de oudere krachtiger model. Houd in gedachten dat de 11.85TH / s modellen ook lager dan hun grotere broer zijn geprijsd, dus het is niet alsof je opgelicht of iets door het kopen van dat model.

Bottom line - zorg ervoor dat de exacte specificaties van de mijnwerker u koopt weet. Op deze manier weet u de exacte ROI te berekenen en wanneer je zelfs zal breken.

6. Je krijgt een 90 dagen garantie op uw mijnwerker (indien gekocht van Bitmain)

Bitmain hun klanten te leveren met een 90 dagen garantie, maar dat de garantie wordt geleverd met beperkingen. Bijvoorbeeld, zal de garantie niet geldig zijn als je de mijnwerker overclock (het runnen van het op een hogere snelheid dan het werd ontworpen om te draaien). Ook als u een verkeerde voeding te gebruiken of het genereren van milieuschade aan uw mijnwerker zult u niet in aanmerking voor een garantie (bijvoorbeeld blikseminslag, corrosie als gevolg van natte omgeving). Sommige eBay verkopers vindt u ook voorzien van een garantie dus zorg ervoor om de details te lezen op elke aanbieding voorzichtig.

Bottom line - is de Antminer S9 de moeite waard?

Als u geïnteresseerd bent in het krijgen in Bitcoin mijnbouw bent dan is het Antminer s9 waarschijnlijk de enige logische oplossing. Maar het antwoord op de vraag "is de Antminer S9 de moeite waard?" is helemaal persoonlijk. Het hangt af van vele factoren, zoals:

  • Hoeveel geld je beschikbaar hebben om te besteden aan Bitcoin mijnbouw
  • Waar je woont (dat wil zeggen de kosten van elektriciteit, de kosten voor koeling)
  • Hoeveel gelooft u Bitcoin's waarde zal stijgen in de toekomst

Ook is er altijd de kwestie van het steeds moeilijker wordt en hoeveel tijd zal overgaan tot het Antminer S9 in onbruik is geraakt (meestal gebeurt dit binnen 8-12 maanden). Als u nog meer vragen over de Antminer kunt u altijd de hulp van andere Bitcoiners beroep doen op de officiële draad op Bitcointalk. Gelukkig mijnbouw!

Klik hier voor de beste aanbiedingen voor de Antminer s9

Gerelateerd nieuws


Post Tacocoin

KeepKey tegen TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet-bespreking

Post Tacocoin

Maakt Coinbase misbruik van haar deelnemers aan het verwijzingsprogramma?

Post Tacocoin

Bitconnect-beoordeling: is het legitiem?

Post Tacocoin

Mijn nieuwe beste Bitcoin en altcoin-portemonnee - Exodus Wallet-beoordeling

Post Tacocoin

Beste Bitcoin escrow-services

Post Tacocoin

Beste Bitcoin-portefeuilles van 2017 voor uw Android Mobile Device beoordeeld

Post Tacocoin

De beste Bitcoin-mijnbaden (Top 5 beoordeeld)

Post Tacocoin

Ledger-portefeuille beoordeeld door 80 Reddit-gebruikers (geen promotiecode)

Post Tacocoin

Bitseed review - Een Plug & Play volledig Bitcoin-knooppunt

Post Tacocoin

De beste Bitcoin Ad Networks beoordeeld

Post Tacocoin

Electrum Wallet beoordeeld: persoonlijke en reddit-beoordelingen

Post Tacocoin

7 Bitcoin-betaalkaarten vergeleken en beoordeeld (2018)