Antrouter R1 review - Antminers Wireless Miner | Dutch.lamareschale.org

Antrouter R1 review - Antminers Wireless Miner

Antrouter R1 review - Antminers Wireless Miner

Een van de meer interessante hulpmiddelen die zijn vervaardigd door Bitmain (de toonaangevende Bitcoin mijnbouw hardwaresupplier vandaag) is de Antrouter R1. Het product heeft 2 hoofdfuncties:

  1. Het is gewoon uw dagelijkse Internet router - draaien vast internet in draadloze toegang.
  2. Het is een Bitcoin mijnwerker die u toelaat om te concurreren voor de kans van de mijnbouw Bitcoins.

Het apparaat kan ook worden gebruikt als een high speed USB-lader - Met behulp van een USB-kabel, sluit u uw mobiele apparaat naar de R1 om het te laden. Android-telefoons, iPhones en tablets worden ondersteund.

Maar voordat je vork meer dan $ 39 tot Bitmain (verzendkosten niet inbegrepen) en start mijnbouw Bitcoins, is het belangrijk om te begrijpen hoe slim je kansen zijn om daadwerkelijk mijne Bitcoins met de Antrouter. Laten we beginnen met de technische specs:

Voorpaneel Connect Ethernet-kabel en loggen in het systeem voor het beheer.
Bitcoin Mining Mode AntPool Solo Mode (gedwongen)

Zoals je kunt zien dat de Antrouter heeft een hash snelheid van 5.5GH / s. Even ter vergelijking, de meest efficiënte mijnwerker vandaag dat waarschijnlijk zelfs binnen 12 maanden zal breken, de Antminer S9, heeft een hash van 14 TH / s. Dat is meer dan 2500 keer meer dan de Antrouter R1.

Bovendien, als je mijnbouw bent met de Antrouter je doet wat heet "Solo Mining" - het betekent dat je niet lid worden van een pool van mijnwerker en het krijgen beloond voor jouw deel van het werk. Als dat het geval was zou je ongeveer 10 cent per maand te maken omdat je niet bij te dragen dat er veel (berekend via onze Bitcoin mijnbouw CALC).

In plaats daarvan, probeer je de mijne op uw eigen, in een poging om een ​​uiterst complexe wiskundige probleem op te lossen met een zeer zwakke computer. Er is een kleine kans dat je zal slagen om dit te doen en beloond 12,5 Bitcoins, maar het is nog kleiner dan de kans op het winnen van de loterij.

Dit alles gezegd hebbende, ik geloof nog steeds dat het concept is aantrekkelijk. Ik bedoel, het kost niet veel om dit apparaat te kopen, het heeft nog steeds zijn eigen primaire functie als een router, en stel je voor wat een verhaal dat je zult hebben als je eigenlijk niet in slagen om de mijne Bitcoins mee door puur geluk.

Instellen van de Antrouter R1 is even configuratie de eerste keer. Maar deze gids is vrij thouroughand zult u gemakkelijk doorheen. De Antrouter R1 is niet een nieuw product, het werd voor het eerst geïntroduceerd op de markt aan het eind van 2015 (zie de originele Bitcointalk draad hier). Tijdens het doorzoeken gebruikersbeoordelingen Ik vond dat de twee belangrijkste klachten van gebruikers gehad zijn:

  • Verzendkosten maken dit product veel duurder dan de vermelde prijs. Wanneer gecontacteerd, Bitmain verklaarden zij hebben een nieuwe verzendmethode (4PX) dat de kosten van de scheepvaart vermindert met meer dan 70% naar bepaalde landen in vergelijking met reguliere express lijndiensten. De Antrouter R1 wordt ook verkocht op Newegg.com voor een prijs van $ 49 en het verzenden van de Verenigde Staten. Deze prijs is slechts $ 10 boven de prijs op de website, die niet is opgenomen internationale verzendkosten.
  • Sommige gebruikers die het product op Amazon vordering gekocht om een ​​defect product hebben ontvangen. Maar de meeste recensies zijn positief.

Het vonnis - is de Antrouter R1 uw geld waard?

Als u op zoek bent om je geld waard is te blijven uit de buurt van dit apparaat. Het zal iets meer dan een eenvoudig netwerk router kosten en de kans is groot dat het zal nooit in de eventuele winst. Echter, als je een gok en u wilt een goedkoop leven loterij ticket te kopen om de Bitcoin mijnbouw loterij lijkt dit een goede deal. Persoonlijk denk ik dat het idee is vrij koel, zelfs als het niet eindigen mining elke munten...

Gerelateerd nieuws


Post Tacocoin

Ledger Nano S review - Is deze Bitcoin-portemonnee beter dan TREZOR?

Post Tacocoin

Coinbase tegen Btc-e tegen BitStamp - Waar moet je Bitcoins kopen?

Post Tacocoin

De beste Litecoin-mijnbouwhardware - Antminer L3 Scrypt Miner review

Post Tacocoin

Beste Bitcoin-desktopportefeuilles van 2017 - 4 gereviewde portefeuilles (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet review - Het is inderdaad een coole portemonnee

Post Tacocoin

Welke is de beste Bitcoin-desktopportemonnee?

Post Tacocoin

Changelly tegen ShapeShift - De Instant Cryptocurrency-uitwisselingen

Post Tacocoin

Bitclub Netwerkreview en analyse

Post Tacocoin

Bitseed review - Een Plug & Play volledig Bitcoin-knooppunt

Post Tacocoin

Geef de gave van Bitcoin voor kerst - Bitcoin cadeau-ideeën

Post Tacocoin

Jaxx Wallet-beoordeling - Een All Around Bitcoin-portemonnee

Post Tacocoin

Bitcoin Miner review: De AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Is het het waard?