Bitseed review - Een Plug & Play volledig Bitcoin-knooppunt | Dutch.lamareschale.org

Bitseed review - Een Plug & Play volledig Bitcoin-knooppunt

Bitseed review - Een Plug & Play volledig Bitcoin-knooppunt

De Bitcoin netwerk wordt ondersteund door verschillende computers (ook bekend als knooppunten) dat de Bitcoin software te draaien. Het is wat zorgt voor de decentralisatie van het systeem - het feit dat duizenden computers over de hele wereld het bezit van een volledige kopie van de blockchain en valideren elke transactie, die door gaat.

De meer knooppunten van het systeem heeft, hoe meer tamper proof is. Op dit moment zijn er 5655 nodesthat support systeem. In het verleden heb ik uitgebreid over hoe je het netwerk kan helpen geschreven door het opzetten van uw eigen knooppunt thuis, maar het proces kan een beetje eng voor beginners of mensen die geen uitgebreide technische kennis hebben.

Vandaag wil ik Bitseed- herzien van een product dat beweert een "plug & play" knooppunt voor de gemiddelde gebruiker. Gewoon aansluiten op uw router in huis en je bent meteen een deel van de Bitcoin netwerk door het uitvoeren van uw eigen persoonlijke node. Natuurlijk kunt u altijd gebruik maken van uw personal computer voor, maar dan je zou moeten een groot deel van de ruimte weg te geven van uw harde schijf om de Blockchain downloaden naar uw machine.

Met Bitseed dingen zijn eenvoudiger. De machine wordt geleverd met de nieuwste Bitcoin-versie en blockchain al geïnstalleerd (op het moment van de scheepvaart natuurlijk). De ontwikkelaars beweren dat alles wat overblijft is om het opstarten en haak aan een internetverbinding.

Wanneer u de Bitseed bestelt kunt u kiezen tussen een paar verschillende harde schijf maten variërend van 480GB tot 2 TB (er is ook een lite versie die ik hier niet zal herzien). De grootte van uw harde schijf zal bepalen hoe lang uw Bitseed kan functioneren als de blockchain verhogingen van ongeveer 45 GB per jaar (in 2016 steeg in 43NL). Ik bestelde mijn Bitseed ongeveer 2 maanden geleden, toen was er ook een 320GB-versie beschikbaar is.

De levering van de Bitseed was vrij rechttoe rechtaan, maar voor een of andere reden het is niet geleverd bij internationaal het volgen vanwege de kosten kwesties. Persoonlijk zou ik het niet erg om een ​​paar dollars meer om te weten waar mijn pakket is elke stap van de weg. Nadat u uw product te bestellen kan het 2-3 dagen duren voordat het wordt verscheept. Dat komt omdat op het moment dat elke Bitseed wordt op bestelling gemaakt, zo iemand daadwerkelijk is het installeren van de nieuwste Bitcoin-versie en blockchain op uw machine.

Het duurde een hele maand voor het pakket aan te komen bij mij thuis, maar dat is mede dankzij postsysteem van mijn land dat is vrij waardeloos. Zodra het aankomt ik kon nauwelijks wachten om het te krijgen up and running.

Maar dat is toen ging het zuiden...

Voor basis gebruik alles wat je hoeft te doen is sluit de Bitseed met uw router met behulp van een Ethernet-kabel en zet hem aan. Eenmaal aangedreven, zal het apparaat automatisch binnen 2 uur. Bitcoin zal halen met de huidige blok hoogte en vervolgens continu draaien, het hosten van een volledige bitcoin node.

Zoveel iedere gebruiker kan verwerken, maar ik wilde er zeker van mijn Bitseed echt werkt. Dus na het voltooien van de instructies Ik heb geprobeerd toegang tot mijn apparaat. Voor toegang tot uw deviceyou'll nodig hebt om het IP-adres te vinden in uw thuisnetwerk. Als dit klinkt als wartaal dan zijn we in hetzelfde schuitje.

Na wat onderzoek kwam ik erachter dat elk apparaat aangesloten op mijn router (bijvoorbeeld mijn computer, Bitseed, mijn iPhone etc.) heeft een adres in de vorm van getallen. Bijvoorbeeld, in de afbeelding hieronder ziet u een computer, een iPad en een printer (HPC5....) Is aangesloten op de router, maar geen Bitseed.

Tussen haakjes - Om dit scherm moest ik inloggen op mijn router te krijgen, gebruikte ik dit tutorialto begrijpen hoe dit te doen.

Dus voor een of andere reden mijn Bitseed was ofwel geen verbinding met de router of gewoon niet opstarten. Ik was vrij veel verloren. Zo veel voor plug n play...

Ik bracht de komende 4 uur met techy vrienden proberen om dit op afstand te debuggen, maar niets leek te werken. Ik heb Bitseed ontwikkelaars stuurde een verzoek om ondersteuning maar ze zei dat op het eerste gezicht lijkt het erop dat de schijf niet werd gevonden, dat er iets beschadigd raakt tijdens het transport betekent.

Tot slot heb ik besloten om de machine overhandigen aan één van mijn vrienden in de Bitcoin ambassade om een ​​kijkje te nemen op het zelf. Na een paar dagen vertelde hij me dat hij erin geslaagd om het up and running te krijgen zonder iets speciaals te doen.

Het resultaat is dat na 2 weken hard werken zonder enige reden de Bitseed was operationeel in de Bitcoin ambassade in Tel Aviv en een nieuw knooppunt steunde de Bitcoin netwerk.

Als het eenmaal werkte kon ik toegang tot mijn Bitseed bedieningspaneel door het invoeren van lokale IP-adres van het apparaat in mijn browser (exact hetzelfde adres dat ik probeerde te vinden voordat).

Zoals je kunt zien mijn toestel heeft ongeveer 52GB aan vrije ruimte wat betekent dat het zal waarschijnlijk duren door de rest van 2017. Om te controleren dat mijn Bitseed is eigenlijk een deel van de Bitcoin netwerk Ik kan het knooppunt te controleren via de homepage van de Controlepaneel.

Dus mijn Bitseed loopt de laatste Bitcoin Core versie (die Segwit omvat) en mijn openbare IP-adres wordt ook vermeld op deze pagina. Er apparaat heeft op dit moment 79 verbindingen naar andere knooppunten in het netwerk.

Om na te gaan dat mijn bitseed momenteel inkomende verbindingen van andere knooppunten Ik heb ook de door 21.co geleverd tegen het onderste gedeelte van deze pagina tool kan gebruiken accepteert. Alles wat ik moet doen is het invoeren van mijn openbare IP-adres en klik op "Controleer knooppunt". Houd in gedachten dat de Bitseed naar beneden zal sluiten gedurende 30 minuten een keer per week gedurende de tijd dat het back-up van de blockchain, Als u probeert om het knooppunt te bereiken over die specifieke tijd zult u niet succesvol zijn.

Mijn conclusie over Bitseed

Het idee van een plug n play Bitcoin knooppunt is geweldig en ik denk dat we zoiets in de gemeenschap nodig. Maar de uitvoering van Bitseedif verre van perfect. Het apparaat werkte niet "zoals geadverteerd", ondersteuning was laggy en gewoon niet meer reageert op een punt. Als ik niet zo hardnekkig bij het verkrijgen van deze machine aan het werk zou ik waarschijnlijk hebben opgegeven na een of twee uur. Het voelt alsof dit is een side project voor de oprichters van Bitseed en dus je kunt niet verwachten dat volledig ondersteund, zelfs als je eenmaal een betalende klant.

Het spijt me om te zeggen dat in de huidige staat Bitseed is niet een goede koop, het heeft meer kans op het teleurstellend de koper dan het maken van hem tevreden. Natuurlijk is dit mijn persoonlijke mening na het ervaren van wat ik hierboven heb beschreven, kan je geluk anders zijn.

Gerelateerd nieuws


Post Tacocoin

Antminer T9 tegen Antminer S9 - Wie is de beste Bitcoin-mineraalder?

Post Tacocoin

Coinbase review: 6 controversiële kwestie waar je je bewust van moet zijn

Post Tacocoin

Luno (voorheen BitX) Bitcoin Exchange en Wallet beoordeeld

Post Tacocoin

Wat is Zen-protocol? De ICO-analyse van november

Post Tacocoin

Coinbase tegen Btc-e tegen BitStamp - Waar moet je Bitcoins kopen?

Post Tacocoin

Beoordeling Minergate: is het een legit mijnbouwoperatie?

Post Tacocoin

Mijnbouw tegen het kopen van Bitcoins - Waar haal je $ 10k vandaan?

Post Tacocoin

Changelly tegen ShapeShift - De Instant Cryptocurrency-uitwisselingen

Post Tacocoin

BitMEX review - Is het een legitieme Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

Ledger-portefeuille beoordeeld door 80 Reddit-gebruikers (geen promotiecode)

Post Tacocoin

Antrouter R1 review - Antminers Wireless Miner

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App review (Hacks, Cheats en Mod apk)