Beste Bitcoin-portefeuilles van 2017 voor uw Android Mobile Device beoordeeld | Dutch.lamareschale.org

Beste Bitcoin-portefeuilles van 2017 voor uw Android Mobile Device beoordeeld

Beste Bitcoin-portefeuilles van 2017 voor uw Android Mobile Device beoordeeld

Als u op zoek bent naar uw eerste Bitcoins te slaan en je eigen een Android-mobiel apparaat dit bericht is voor jou. Echter, voordat ik herziening van de beste Android Bitcoin portemonnee die er zijn Ik wil gewoon om u een woord van waarschuwing te geven.

Mobile portefeuilles (Android of iOS) zijn de minst veilige vorm van Bitcoin portemonnee. Dit is voornamelijk te wijten aan het feit dat mobiele apparaten hebben de neiging om gestolen, verloren en breken. Als u uw Bitcoins in een mobiele portemonnee te houden, betekent dit dat de private sleutel wordt opgeslagen op het apparaat, en dus als het apparaat is geruïneerd of gestolen kunt u geen toegang tot uw munten.

Dat gezegd hebbende, je altijd een back-up voor uw portemonnee kan maken met behulp van de 12-24 woord zaad zin aan u getoond wanneer u de portemonnee te installeren. Dat is waarom het belangrijk is om dit zaad zin op een veilige plaats en buiten het bereik van iemand anders, maar je eigen te houden.

Als je helemaal nieuw voor Bitcoin bekijk deze video over Bitcoin portemonnee bent, zal het waarschijnlijk beantwoorden veel vragen die je al hebt:

En nu voor de portemonnee reviews...

# 1 - Coinbase- Coinbase IS NIET een Bitcoin portemonnee

Meestal als mensen denken over Bitcoin portemonnee zij denken over Coinbase. Echter Coinbase is geen Bitcoin portemonnee. Het is eigenlijk een uitwisseling waarmee je Bitcoins te houden. In een blog postwritten door CEO Coinbase Brian Armstrong, stelt hij

Je ziet de Coinbase merk verschuiving dat het een hybride portemonnee / uitwisseling gericht op louter als een particuliere als institutionele uitwisseling

Dus terwijl Coinbase is nog steeds een goedkope plek om Bitcoins te krijgen, aarzel dan niet beschouwen het als een mobiele portemonnee. Coinbase niet geven u toegang tot uw eigen prive-sleutels noch privacy, zoals we besproken hebben in onze review.

De echte # 1 - mycelium Android Bitcoin portemonnee

MyCeliumis een populaire mobiele app portemonnee, dat een schat aan geavanceerde privacy en security features beschikt. Ja, de portemonnee kan een beetje ingewikkeld voor newbie gebruikers, maar het is nog steeds een van de veiligste en snelste op de markt. Als open source software-programma, is mycelium voortdurend wordt bijgewerkt.

De portemonnee beschikt niet over een web- of desktop-interface betekent munten kunnen alleen worden geopend via uw mobiele portemonnee. Het goede nieuws is dat je Mycelium samen kunt gebruiken met een hardware portemonnee om maximale veiligheid te krijgen voor uw munten.

# 2 - BreadWallet Android Bitcoin portemonnee

BreadWalletis waarschijnlijk één van de eenvoudigste Bitcoin Android portefeuilles rond. De broncode van Breadwallet is open en er zijn slechts zeer basic “sturen” en “ontvangen” uitrustingspakketten in de portemonnee.

Dit zal heel gemakkelijk voor mensen om te wennen aan aan de ene kant te krijgen, maar aan de andere kant, laat de portemonnee blootgesteld zonder enige geavanceerde bescherming op zijn plaats. BreadWallet heeft een mobiele versie voor Android en iOS.

# 3 - copay Android Bitcoin portemonnee

Copayis een open source multisig portemonnee aangemaakt door Bitpay. Multisig, staat voor multisignature, en het betekent dat de portefeuille vereist een zekere mate van mensen om een ​​transactie goedkeuren voordat het wordt uitgevoerd. Zoiets als een gedeelde portemonnee (u kunt

Gerelateerd nieuws


Post Tacocoin

Beoordeling Minergate: is het een legit mijnbouwoperatie?

Post Tacocoin

Beoordeling van EToro Cryptofund: investeren in Bitcoin, Ethereum en meer

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 review - Niet zeker dat het uw geld waard is

Post Tacocoin

Antrouter R1 review - Antminers Wireless Miner

Post Tacocoin

Beginnersgids voor de beste VPN-services in 2016

Post Tacocoin

Review: Coinmama - Is het 100% legitiem?

Post Tacocoin

Welke is de beste Bitcoin-desktopportemonnee?

Post Tacocoin

7 Bitcoin-betaalkaarten vergeleken en beoordeeld (2018)

Post Tacocoin

Wat is Zen-protocol? De ICO-analyse van november

Post Tacocoin

Virwox-review: is het legitiem of een scam?

Post Tacocoin

Bithumb-bespreking - Bitcoins kopen in Korea

Post Tacocoin

Bitcoin Miner review: De AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Is het het waard?